ДПС иска безразборно откриване на секции. Това означава една друга

...
ДПС иска безразборно откриване на секции. Това означава една друга
Коментари Харесай

Каракачанов: ДПС иска безразборно откриване на секции

ДПС желае безсистемно разкриване на секции. Това значи една друга страна да провежда българския избирателен развой.
Това съобщи в предаването на Българска национална телевизия " Панорама " вицепремиерът и боен министър Красимир Каракачанов.
По думите му на предходни избори в Турция имало 190 секции, гласоподавателите дали своят вот на 120% и то единствено за една политическа групировка.
 Каракачанов: Не се стартират хрумвания два месеца преди изборите Каракачанов: Не се стартират хрумвания два месеца преди изборите
Консултациите при президента си бяха приказки и политически заявления. Тези неща би трябвало да се разискват с партиите, които могат да например..
По отношение на оповестената дата за изборите 4 април Каракачанов сподели, че това е дата като дата. " Не мога да схвана каква е разликата сред 28 март и 4 април. Единственото, което би трябвало да бъде обезпечено, е един естествен избирателен развой ", сподели Каракачанов.
На въпроса за какво Вътрешна македонска революционна организация не отидоха на консултациите при президента Каракачанов отговори: " Отдавна съм в този национален цирк и знам по какъв начин приключва ".
Попитан " за какво ви е боязън от българите в чужбина " вицепремиерът отговори, че единствено 1% от българите в чужбина гласоподават, а по пощата механически не е допустимо да се провежда до 4 април.
" Електронното гласоподаване и машинното гласоподаване са огромна дъвка за опозиционните партии. Европейски страни стартират да ги анулират, тъй като не са сигурни и водят до операции ", сподели още Каракачанов
 Медия в Северна Македония препечата български разбор за страната и Каракачанов Медия в Северна Македония препечата български разбор за страната и Каракачанов
„ Анексът, който България твърди, че е предложила към актуалното съглашение със С. " Македония е неуспех на вицепремиера Красимир...
По отношение на Република Северна Македония вицепремиерът разяснява, че има подписан контракт, който би трябвало да се съблюдава от двете страни. Той дефинира държавното управление на Заев като най-кооперативното до в този момент. " Искаме те да основават своята еднаквост оттогава, когато тя съществува ", акцентира Каракачанов.
 
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР