ДПС, ГЕРБ, Има такъв народ когато разбраха, че Бойко Рашков

...
ДПС, ГЕРБ, Има такъв народ когато разбраха, че Бойко Рашков
Коментари Харесай

Свиленски: Два часа преди извявлението на Слави Трифонов бяхме с Тошко Йорданов и Ива Митева

ДПС, ГЕРБ, " ИТН " когато схванаха, че Бойко Рашков може да стане ръководител на КПКОНПИ, когато схванаха, че срокът за подаване на документи ще бъде понижен на 5 дни и другата седмица щяхме да имаме определен ръководител на КПКОНПИ, който да се бори с корупцията, когато видяха закона за КПКОНПИ признат на първо четене и действителната опция той да бъде признат на второ четене, полудяха. Това разяснява в " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия Георги Свиленски, ръководител на ПГ на Българска социалистическа партия.

По думите му те са приложили хиляда процедури, единствено и единствено това да не се случи. И акцентира, че Движение за права и свободи бърза да се върне на власт още веднъж.

Свиленски уточни, че са водили договарянията за сформиране на държавно управление по разпоредбите, през вчерашния ден до 13 часа са получавали оферти за програмата на бъдещия кабинет и 3 часа по-късно договарянията са прекъснати.

Препъникамъкът бяха тези 5 дни период за гласоподаване за избор на Бойко Рашков за ръководител на КПКОНПИ, Бойко Рашков сподели, че не го е боязън да се бори с корупцията, че не е пленник на ползи, това сподели той и от това ги е боязън, акцентира ръководителят на ПГ на Българска социалистическа партия.

Според него Бойко Рашков може да каже какво се прикрива и какво не се прави и това е огромният боязън, който тресе хората, които желаят България да няма държавно управление, да се тласне към избори, да няма парламент.

По думите му Конституцията дава опция на третия мандат да бъде с по-дълги периоди, с цел да се проведат тези срещи, да се откри поддръжка, да се откри консемсус, разясни Георги Свиленски. И означи, че " ИТН " за четвърти път в границите на година и половина събарят страната, събарят държавните управления.

,,Видяхме по какъв начин Има Такъв Народ за четвърти път в границите на година и половина срутват страната и провалят всичко: разрушават институции, законодателството и всичко. Заради тях отиваме на избори за четвърти път``, безапелационен е социалистът.

Два часа преди изказването на Слави Трифонов през вчерашния ден бяхме дружно с Тошко Йорданов и Ива Митева. Не ни е работа да разясняваме срещата на Демократична България, могат да си приказват каквото желаят. Демократична България бяха задоволително правилни, като споделиха, че откакто подредим програмата, ще дойдат и тогава ще решат дали да вземат участие с министри или не. И Трифонов откри един измамлив мотив, като разбра, че Рашков ще бъде определен, да се отдръпна от договарянията, приключи Свиленски.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР