ДПС е готова да участва в само с ГЕРБ и

...
ДПС е готова да участва в само с ГЕРБ и
Коментари Харесай

ДПС е готова да участва в управление само с ГЕРБ и БСП |

Движение за права и свободи е подготвена да взе участие в единствено с ГЕРБ и Българска социалистическа партия. 

Това съобщи зам-председателят на придвижването Йордан Цонев по Нова тв. Представяме си в идващото Народно заседание разговор сред политическите партии, по какъв начин вършат реформаторско болшинство и не поставят разграничителни линии. Няма по какъв начин да вземат участие всички партии - тези, които желаят. Но Демократична България, ИБГНИ и другите партии на смяната, както се дефинират, към този момент споделиха " не ". 121 депутати няма да съберат и в идващия парламент, 121 ще имат ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. Докога да ги чакаме и да хвърляме страната в рецесии, попита Цонев. 

По думите му хората, които ще гласоподават за " тези двама симпатични младежи, които послъгват ", (Петков и Василев - бел. ред.), би трябвало да знаят, че гласоподават за същото задкулисие. 

Кирил Петков стартира работата си като длъжностен министър с информацията, че Делян Пеевски имал огромни заеми, отпуснати от ББР. Но не можел да потвърди това. Имал подозрения - ами знаете ли аз какви подозрения имам за Петков и Василев, но не ги разгласявам по медиите, сподели още Цонев. Това ни е казусът на Движение за права и свободи - лъжите, безапелационен бе той. Писменият отговор, който получих от Петков, е - няма данни, посочи той. 

Питали сме всички институции - вървим в Европейска комисия и бг институциите, споделят няма данни. Зам.-шефът на ДАНС сподели пред комисията по " Магнитски ", че от 2001 година до момента са осъществени 17 инспекции против Пеевски, няма данни за закононарушения, всички са приключили. Важното е, че това, което ние мислим, е кардинално - няма да си късаме връзките с американските сътрудници, и това е неистина. Засега с Петков и Василев си приказваме за неистини, заключи Цонев. 

Пеевски прави всичко, каквото се изисква от него по линия на отбрана от правораздаването на Съединени американски щати, отговори Цонев на въпрос за какво някогашният народен представител на Движение за права и свободи не се пази самичък обществено.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР