ДПС е една изключително последователна партия, най-умната партия. Това е

...
ДПС е една изключително последователна партия, най-умната партия. Това е
Коментари Харесай

Кънчо Стойчев: ДПС е най-умната партия

Движение за права и свободи е една извънредно поредна партия, най-умната партия. Това е единствената партия, която редовно образова млади фрагменти и прави това десетилетия наред.

 

Това съобщи социологът Кънчо Стойчев в изявление за бТВ.

Ако би трябвало да погледнем кой има най-голяма банка фрагменти, това несъмнено е Движение за права и свободи, безапелационен бе той.

 

Движение за права и свободи е достоверно дясна партия в икономическата си политика, единствената дясна партия, без значение че са част от демократичните обединения, разяснява още социологът. В стопанската система те са в десния набор. Движение за права и свободи е про бизнес партия, акцентира той.

 

По думите му в този момент е пристигнало времето да се осъществя замисълът „ Движение за права и свободи да излезе отвън вота на етническите турци ”. Досега не беше допустимо, уточни Стойчев.

 

Движение за права и свободи е в отлична кондиция. За 30 години те съумяха да изградят своя стопански, културен и учебен хайлайф, уточни още Кънчо Стойчев.

 

Движение за права и свободи е доста добре структурирана общественост. Освен това е доста патриотична общественост. Движение за права и свободи е българска патриотична партия, безапелационен бе Стойчев.

 

Според ПР-експерта Дияна Дамянова в репликата на Делян Пеевски „ най-хубавото следва ” се крие задачата Движение за права и свободи да се трансформира в новата национална партия на България.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР