ДПС дава премиера Кирил Петков на прокуратурата, за да се

...
ДПС дава премиера Кирил Петков на прокуратурата, за да се
Коментари Харесай

ДПС със сигнал срещу Кирил Петков: Обвиняват го в бездействие за златните паспорти

ДПС дава премиера Кирил Петков на прокуратурата, с цел да се откри дали като е бил длъжностен министър на стопанската система той е направил закононарушение по работа като не е изготвил разпоредба по злоупотреби с по този начин наречените " златни паспорти ", които се дават против огромни вложения на чужденци у нас.

Настояват незабавно да се разиска в пленарна зала с изключение на предлагането да отпаднат по този начин наречените " златни паспорти ", само че и да се направи инспекция на всички издадени до момента. Внасят сигнал до прокуратурата да се ревизират тези случаи.

" Подаваме сигнал против служебния министър на стопанската система господин Кирил Петков за безучастие, работа на надлежните органи е да открият дали е налице незаконно безучастие или закононарушение по работа, само че ние сме длъжни да допълним сигнала си до прокуратурата и да бъдат тествани тези обстоятелства. Настояваме да се ревизира всеки случай и дали наред с болшинството китайски жители има и съветски олигарси, които са получили престояване или " златни паспорти " на това съображение и да се ревизира в действителност дали на върха на тази пирамида, както се твърдеше в оня сигнал, както се твърдеше е лицето Стамен Янев или нагоре има други лица, визирани в допълнението към сигнала ", съобщи Хамид Хамид, заместник-председател на парламентарната група на Движение за права и свободи.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР