ДПС даде пресконференция пред българските месии вчера. На нея лидерът

...
ДПС даде пресконференция пред българските месии вчера. На нея лидерът
Коментари Харесай

ДПС-Истанбул призовава да се гласува за Герджиков, после се направи на ”ощипана госпожица”

ДПС даде конференция пред българските месии през вчерашния ден. На нея водачът Мустафа Карадайъ поддържа кандидат-президентската двойка, издигната от ГЕРБ, без обаче да посочва имена. Застана зад профил на хора, които са “обединители на наицята” - опорка, която към този момент месеци наред се тиражира от ГЕРБ, Борисов и доближените им.

Движението за права и свободи е извънредно интензивно през последните дни. Днес пред централата на ГЕРБ в София бяха видяни кметове на смесени региони. Анализатори настояват още, че високата интензивност в южната ни съседка и резултатите на Движение за права и свободи от чужбина са станали под диктовката на Реджеп Ердоган. Днес се организират и редица митинги против намесата на Анкара във вътрешните за страната ни процеси, каквито са изборите за президент и парламент.

На фона на всичко това в страницата на Движение за права и свободи - Истанбул се появи афиш с лика на Митева и Герджиков и апел на турски. Пред медии от пресцентъра на партията не дадоха отговор на питане това ли е формалната позиция на групировката, а минути по-късно обявата е свалена и към този момент не може да бъде открита на страницата на Движение за права и свободи.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР