„ДПС беше смъртно ранена с Лютви Местан Лютви Ахмед Местан

...
„ДПС беше смъртно ранена с Лютви Местан Лютви Ахмед Местан
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Борисов направи много голяма сделка с ДПС, която не е задкулисна

„ Движение за права и свободи беше смъртно ранена с Лютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска... към профила. Това е рана доста близка до сърцето. Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила направи нещо като огромна договорка с тях и тя не е подмолна с ангажименти. Все едно им сподели – ето, аз избавям Движение за права и свободи, само че в случай че обичате… И те обичат”, разяснява анализаторът Андрей Райчев в предаването „ Тази сутрин” по bTV.

Преди дни почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган Ахмед Демир Доган е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово,... към профила изнесе тирада пред партийния актив, в която той съобщи, че сега няма опция на ГЕРБ.

„ Движение за права и свободи политически дължи доста на Борисов и е заинтригувана от тази връзка. Благодарение на него Реджеп Ердоган Реджеп Тайип Ердоган - турски политик и министър председател. Роден на 26 февруари... към профила приключи експанзията си против тях. Те нямат интерес Борисов да пада”, добави Райчев.

Речта на Доган провокира мнения от страна на водача на опозицията Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила, съгласно която министър председателят Борисов се бил тормозил от идния избор на съмнение към държавното управление и поради това бил подсилен от Доган.

„ Нинова, в случай че в него бърка, това е в прекомерно агресивното си предпочитание доста бързо да има развръзка. Нинова би трябвало да си направи доста сериозен извод – след блестящата победа на изборите, тя заживя в сюжета, че тръгваме да взимаме властта”, разяснява още Райчев.

Във външнополитически проект съгласно него 2017 година е била неприятна за света, само че хубава за България.

„ България, в тази ситуация Бойко Борисов, съумя да се възползва от обстановката доста ловко и стана емисар на Западните Балкани и Турция”, разяснява Райчев.

„ Спомнете си изборите – най-вълнуващият въпрос беше ще направи ли Лютви Местан парламентарен пробив. Турция организираше партия в страната ни и плашеше с едни бежанци на границата и вижте в този момент – в следствие от това, че Борисов съумя да избори своя посланическа роля, той е единственият, който има законното право да пази Реджеп Ердоган в Европа”, разясни Райчев.

По думите му „ сделката” сред българския министър председател и турския президент е била мигрантите да не минават границата и Местан да бъде „ демонтиран” напълно.

„ България в никакъв случай не е била в центъра на събитията, ние постоянно сме създавали проблемите. Никога не сме ги решавали. Сега за първи път стигаме до обстановката тук да идват всички балкански водачи, ние да даваме ум и в действителност това идва дюшеш на България”, сподели още Райчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР