Дозатор за тампон, монтиран в тоалетната за момчета, издържа по-малко

...
Дозатор за тампон, монтиран в тоалетната за момчета, издържа по-малко
Коментари Харесай

Дозатор за тампон, откъснат от тоалетната на момчетата в гимназията, минути след като е бил инсталиран

Дозатор за тампон, инсталиран в тоалетната за момчета, устоя по-малко от половин час, преди да бъде изтръгнат и погубен в гимназия в Кънектикът.

За да съблюдава държавния закон, гимназия Брукфийлд конфигурира дозатор за менструални артикули в тоалетна за момчета в 9:30 сутринта на 24 януари. Директорът на учебното заведение, Марк Баланда, заяви, че до 9:52 сутринта дозаторът е бил вандализиран и изтръгнат от стената.

В имейл до учебното заведение Баланда написа, че е „ погнусен “ и „ ужасяващ “ от акта. „ Наясно съм, че законът споделя „ мъжка тоалетна “, само че днешните дейности, които доведоха до вандализъм и заличаване на имущество, бяха дело на незрели момчета, а не на мъже “, сподели той.

Той насърчи всички възпитаници с проблеми, свързани с дозатора за тампони, с цел да " желаете повече информация. Използвайте думите си, с цел да започнете разговор, вместо да употребявате ръцете си, с цел да унищожите нещо. В този съответен случай, в случай че имате въпроси, апелирам, уведомете ме. "

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР