Дойде времето държавниците да спрат да се правят на цар

...
Дойде времето държавниците да спрат да се правят на цар
Коментари Харесай

Домакинстваме мача: САЩ vs. Русия

Дойде времето държавниците да спрат да се вършат на цар Борис I и да решат с Изтока ли ще са или със Запада; и да се придържат към решението си.

Та, цар Борис I разигравал Константинопол и Рим, когато пристигнало времето да покръсти българите, и извлякъл изгода за страната ни. Така най-малко споделя формалната просвета тук; дали сме щели да бъдем по-добре позиционирани, подкрепени, развити и така нататък – не знам – не съм нито професионален историк, нито гадателка, нито имам машина на времето.

Факт е обаче, че България (както от време на време се случва) отново е изправена пред сходен избор и времето за „ игри “ е завършило. Ще бъдем или с Изтока, или със Запада. Не може да се вършим на ударени и с про-кремълските си политици и магистрати да висим в Европейски Съюз, да вмирисваме Брюксел на потна ватенка, само че Европроектите косо да ги гълтаме и за още да питаме.

Кой е***, е*** – кака се оженѝ!

Да напомним: на връх 30-годишнината на прословутия ни Преход в Съединени американски щати на среща бяха извикани: основният (тогава все още) прокурор Сотир Цацаров  Сотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 година в гр. Пловдив. Средното си обучение приключва в, Иван Гешев  Иван Гешев Иван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо обучение във (сегашният основен прокурор), шефовете на ДАНС Димитър Георгиев, Националната разследваща работа Атанас Атанасов и работа „ Военна информация “ Велко Атанасов.

Сотир Цацаров и Иван Гешев се срещнаха със консултант на президента Тръмп в Белия дом

Освен всичко останало, те се срещнаха и с Тим Морисън – консултант на президента Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския и член на Съвета по национална сигурност. Според формалната информация, пусната от прокуратурата, там са си говорили за противодействието на корупцията и проведената престъпност, прането на пари и дейностите в отбрана на националната сигурност.

Ако си мислите, че Съветът по национална сигурност на Съединени американски щати разисква проведената престъпност или корупцията, изключително пък тези в България… грубо се лъжете. Това, което би трябвало 99% да сме сигурни, че се е случило, е: дискутиране на вземането на ГЕОПОЛИТИЧЕСКА позиция един път за постоянно.

Ние работим с НАТО и натовска загадка информация, а в това време сме подарили на Русия територии като пристанище „ Росенец “, което е съветски анклав, страна в държавата… единствено че няма никакъв надзор какво излиза оттова и влиза в България, респективно – в Европейски Съюз, респективно – в страна от НАТО. Движението в противоположна посока също е неконтролируемо и улеснено. Също по този начин тук може да се приказва и за СОК „ Камчия “. На Коледа разбрахме, че външният министър на Русия Сергей Лавров  Сергей Лавров Сергей Викторович Лавров е съветски посланик, като от 2004 година е министър на външните работи декларирал претенциите на съветската страна към това (не, това не е смешка!) да придобие санаторно-курортния комплекс „ Камчия “. Който сега е благосъстоятелност на кметството на Москва. Вие знаехте ли за това? М? Не?

Има и още:

Руските депутати проучвали комплекса, с цел да го трансфорат в „ съществена задгранична културно-хуманитарна площадка за налагане на съветските ползи в Европа “.

Мравуняк на шпиони, с други думи – на сътрудници, работещи, множащи се и засилващи позициите си в бизнеса, в политиката и така нататък Че даже и в културата, т.е. – в пропагандата.

Лавров споделя, че това е неповторим план за използването на „ мека мощ “ от страна на Русия. Някакви въпроси?

Очевидно братушките не могат да свикнат с мисълта, че България е суверена страна и не е задунайска губерния, макар вековните им опити да я пречупят и създадат такава.

Преди дни обаче разбрахме, че са запорирани сметките на СОК „ Камчия “, тъй като не са си плащали отговорностите към общината. Не са намерили за належащо да заплащат това, което се изисква от тях, тъй като се усещат вкъщи си. Не на посетители. Не забравяйте… тук ние сме им на посетители и съществуваме, единствено тъй като са положителни и великодушни да ни оставят да живуркаме в страната си.

Запорирането на сметките, евентуално ви е ясно, не идва поради неплатените отговорности, а тъй като страната ни е принудена да поеме курс на де-Кремъл-изация. Най-после. Ако политиците ни в този момент се създадат на ударени и решат да спазят едни остарели обещания (сещате се!) към братушките от Москва, ще катастрофираме грубо. Ще отрежат всякакво доверие и поддръжка за нас и ще ни оставят в ръцете на постоянно гладната алена азиатска навалица.

Но те си пробват, не се отхвърлят. Пускат в игра купени с копейките си „ политици “, които ръчкат старите легенди за „ Освободителката “ и така нататък

Христо Иванов: С Андон Миталов Съединени американски щати ни споделят да стоим надалеч от Русия

Когато през вчерашния ден стана ясно, че арбитър Андон Миталов е със възбрана за влизане в Съединени американски щати, мнозина скочиха и запяха извънредно предсказуемата песничка: какви са тия Съединени американски щати, че да ни се месят?

Интересно, че когато обичаната им Россия „ се меси “, те го назовават „ братска помощ “ и „ угриженост “, когато съветските компании грабят, а не заплащат налози, е пазарен принцип, а руската окупация преди 75 години е „ избавление “.

Когато американците споделят: този не го желаеме, тъй като е корумпиран… внезапно – какви са тия, че да ни се бъркат!

9 септември: 75 години от гибелта на България!

И това звучи от устите на хора, които по през целия ден всеки ден мрънкат другата позната песничка: ех, да имаше кой извън да ни помогне…

Ами има май – ето. Ама, кажете си, че не желаете „ някой “, какъв да е, а си желаете съответно обичаната Россия „ да ви освободи “ и това е. Вас, като принцеса в неволя, все някой би трябвало да ви избавя, другояче – мрънкате пред тв приемника, че я съсипàха тая страна, само че търсите сметка най-вече от дамата що е прегорила кюфтетата, а от ръководещата ви класа – в никакъв случай.

След визитата на прокурорите и шефовете на службите в Съединени американски щати последваха разкритията за шпионските кавги. Въпросният арбитър Андон Миталов е пуснал обвинявания в шпионаж Николай Малинов да се срещне с „ шефа си “ Путин, който му даде орден!!! Кой арбитър пуска упрекнат в шпионаж?! Хора, опомнете се! Говорим за закононарушение против страната, шпионаж за непозната страна.

А съдията го пуска, с цел да може най-нагло да отиде да се срещне с ръководителя на страната, за която шпионира. А през днешния ден някои споделят: „ е, какво толкоз? “

Вие, скъпи е-какво-толковци, си заслужавате всичко, което ви се случва и, в случай че въпреки всичко можете да станете заран, да отидете на работа и да си купите ракия вечерта, отново ви е доста – и това би трябвало да ви вземат, с цел да имате ТОЧНО това, което заслужавате.

Тази тайфа пороби народа си

В други случаи изловените шпиони навеждат глава, стават по-ниски от тревата и изчезват. Не и в България, не и съветските. Тук те вършат ето това:

В bTV упрекнатият в шпионаж Николай Малинов споделя: „ От каква позиция Америка раздава правораздаване? “

Америка, Малинов, е забранила на Миталов да влиза на територията ѝ, тъй като го счита за рисков. Америка е в цялостното си право да раздава правораздаване на територията на Америка. Ти от каква позиция държиш сметка на Америка за какво прави това или това на личната си територия, с цел да отбрани личните си жители?

О, извинявай, ще би трябвало да обясня: хората, които не са предатели на родината си, нормално работят ЗА нейните ползи, а не ПРОТИВ нея. Това евентуално ти е непозната идея, почети в интернет, ще видиш защо става дума.

(Добре, че Бог ни е дал по 5 пръста на ръка, та единият ни се пада среден…)

Малинов ни сподели още: Не познавам арбитър Андон Миталов.

Ми то и аз не се познавам с доставчика ми на интернет, но си работим отлично дружно – аз заплащам, той доставя… Не сме се виждали в никакъв случай.

Очевидно и президентът ни Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на се оказа в лодката на източния тим, тъй като също по този начин усети, че мачът Съединени американски щати vs. Русия е излязъл от подготвителен темп и се играе към този момент на съществени обороти. Той съобщи поддръжката си, съобщи позицията си и не изненада никого. Радев, който аз персонално считам за прокси на Решетников, прокарвач на ползите на съветското посолство и непосредствено зависещ не на теб – неговия гласоподавател, шеф и плащач на заплата, а на Кремъл. Но това си е персонално мое чувство, нищо повече…

И запомнете най-сетне едно: „ избавител “ е някой, който идва, освобождава те и си отива, не остава тук, с цел да ти краде златото от банката и архивите на страната, да ти постанова марионетни държавни управления едно след друго, че и да надолнище на… песните и танците да ти дава десетилетия наред.

Ако ти имаш бизнес и някоя мутра те рекетира, а аз дойда и изгоня мутрата, ще съм ти „ избавител “; в случай че дойда обаче, махна мутрата, само че стартира АЗ да ти групирам рекета, тогава не съм ти освободите, а просто НОВИЯТ рекетьор.

Не ме разбра, нали? Нищо… копирай текста и го пусни в Гугъл преводач на съветски – нека по този начин най-малко схванеш.

Що е то: османски фес или руско знаме?
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР