Дойде време за последните двубои от груповата фаза на за

...
Дойде време за последните двубои от груповата фаза на за
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Манчестър Юнайтед - Йънг Бойс 0:0

Дойде време за последните дуели от груповата фаза на за този сезон. Английският гранд приключва с домакинство против Йънг Бойс, от който загуби в първия кръг с 1:2 в Швейцария след позволен цялостен поврат.
Двубоят на митичния стадион " Олд Трафорд " бе поверен за управление от УЕФА на родения във Франция 38-годишен Беноа Бастиен. Срещата сред двата отбора стартира в 22:00 часа българско време, като ще можете да я следите .
СЪСТАВИ
Манчестър Юнайтед: Хендерсън, Шоу, Баи, Диало, Уан-Бисака, Матич, Ван де Беек, Мата, Лингард, Грийнууд, Еланга
Йънг Бойс: Февр, Камара, Нгамалеу, Елиа, Сибачо, Абишчер, Масейрас, Лефорт, Люстенберг, Рийдер, Ритер, Перейра

ПРЕДИ ДВУБОЯ
Английският гранд Манчестър Юнайтед мина през доста компликации в Шампионска лига през този сезон, а почитателите на отбора на моменти си представяха по какъв начин във втори следващ сезон ще се допусне голяма издънка и обичаният тим ще отпадне още в групите.
В последна сметка Юнайтед си подсигурява първото място кръг преди края, а това стана с доста голове в последните секунди, множеството от тях дело на Кристиано Роналдо. Така новият ментор Ралф Рангник ще има опция да даде отмора на основни футболисти поради натоварения график.
Той обаче сигурно няма да желае да загуби при дебюта си в Шампионска лига с Юнайтед, а и почитателите изрично желае да си отмъстят на швейцарците за нанесената им загуба в първия кръг. Ще бъде любопитно дали той ще употребява Роналдо, който постоянно е желал да играе, изключително в най-престижния европейски клубен шампионат, където е водещ голмайстор за всички времена. Рангник към този момент призна, че Дони ван де Беек и Неманя Матич ще са титуляри.
Йънг Бойс обаче има шансове за 3-ото място, което би било същински героизъм в тази тежка група. За тази цел те би трябвало да завоюват през днешния ден, а в същото време Аталанта да загуби от Виляреал. " Червените дяволи " са с 10 точки, испанците със 7, италианците с 6, а швейцарците с 1.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР