Дойде време за английската класика: Ливърпул срещу Манчестър Юн. На

...
Дойде време за английската класика: Ливърпул срещу Манчестър Юн. На
Коментари Харесай

Време е за английската класика: Треска в Мърсисайд за Юнайтед

Дойде време за британската класика: Ливърпул против Манчестър Юн. На Острова има доста дербита, само че мачът, който се чака с максимален интерес е точно сред старите противници.

Днес Мърсисайд е обзет от тресчица – гостува огромният противник от „ Олд Трафорд “. Мачът е от 14.30 ч. и ще можете да го гледате по DIEMA SPORT 2 и GONG PLAY, както и да го следите в Gong.bg.

В този конфликт две от най-атрактивните фигури са двамата мениджъри – Юрген Клоп на Ливърпул и Жозе Моуриньо на Юнайтед.

Предводителят на „ алените дяволи “ Жозе Моуриньо бе сюрпризиран, че публицистите приказват за гостуването на отбора на „ Анфийлд “ в отрицателен проект: „ Хората приказват, че там ще има огромна атмосфера, а излиза по този начин, като че ли на нас това не ни харесва и че става дума за някакъв проблем. Напротив, тъкмо това е, което желаеме. Изненадан съм, че говорите отрицателно за това посещение “, съобщи португалецът.

Той ще бъде лишен от услугите на Маруан Фелаини, получил контузия в коляното със своя народен отбор Белгия. Той влезе в лазарета, където са още Майкъл Карик и Пол Погба. Затова пък Фил Джоунс и Ромелу Лукаку са на линия за конфликта.

Юнайтед излиза против Ливърпул от втората позиция в класирането с 19 точки, като изостава от градския си противник Сити единствено по голова разлика.

В лагера на „ алените “ на линия са бразилците Филипе Коутиньо и Роберто Фирмино, които имаха задължения със своя народен тим в международните квалификации. Юрген Клоп ще разчита на двамата, само че няма да може да употребява контузения си бързак Садио Мане.

В това дерби от 8-ия кръг на Висшата лига Ливърпул встъпва от седмата позиция с 12 точки.

Но в никакъв случай за мач Ливърпул – Юнайтед класирането не е било от изключително значимо. Тук основното е пристрастеността. Така и ще бъде и в през днешния ден, в обедните часове на паметния „ Анфийлд “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР