Дойде време политиците на прехода да отстъпят. Всички, участвали пряко

...
Дойде време политиците на прехода да отстъпят. Всички, участвали пряко
Коментари Харесай

Красимир Янков: Всички политици, участвали в приватизацията, трябва да напуснат политиката

Дойде време политиците на прехода да правят отстъпка. Всички, взели участие директно или индиректно в приватизацията, би трябвало да правят отстъпка, с цел да не бъдат в тежест на една проверка на станалото през последните 28 години.

Това сподели пред камерите на БТВ Красимир Янков от Българска социалистическа партия, който разяснява ролята на партийния водач Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила в приватизацията на „ Техноимпекс” през 1998 година "Тя е изпълнявала политическата стратегия на дясно държавно управление с министър председател Иван Костов През 1967 година приключва приблизително обучение в 18-о СПУ "Кирил и... към профила. Левицата постоянно е била срещу приватизацията на външнотърговските сдружения, тъй като тя отряза достъпа на страната до ред пазари и по този начин стопанската система бе срината. Не може да се твърди, че въпросите на ГЕРБ към Нинова за „ Техноимпекс” са удар по партията. Категорично отхвърлям аз и другите членове на Българска социалистическа партия да носим отговорност за един интервал, в който политиката е дясна и не се извършва от членове на Българска социалистическа партия. Партията не е бъркала през този период”, добави той.

Бившият член на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия акцентира, че законови промени от времето на ОДС са дали опция на хора без опит да влязат непосредствено в ръководството на основни предприятия и да ги приготвят за „ грабителска” приватизация. Той окачестви дейностите на Нинова оттогава като „ политическа поръчка”. "Председателят на Българска социалистическа партия в един остарял интервал е изпълнявала политиката на наш конкурент. Приемете, че Корнелия Нинова в един интервал е изпълнявала дясната политика на Иван Костов и по-късно е еволюирала до член на Българска социалистическа партия. Ляв е всеки младеж, при нея има малко по-различен случай”, означи Красимир Янков.

Той дефинира като политик на прехода и Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила, като уточни, че като основен секретар на Министерство на вътрешните работи през 2001 година е можел да проверява закононарушения свързани с приватизацията, а също така по това време са били раздържавени електродружествата. Янков разяснява още, че в Българска социалистическа партия е имало претенции за избор на съмнение против държавното управление, само че по неразбираеми аргументи се е стигнало до закъснение и в този момент оправданието са договарянията с Движение за права и свободи, въпреки левицата да има задоволително депутати, с цел да внесе вота сама.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР