Дойде време кината да бъдат огласени от една от най-емблематичните

...
Дойде време кината да бъдат огласени от една от най-емблематичните
Коментари Харесай

Хакуна Матата: „Цар Лъв“ се завръща 25 години по-късно (СНИМКИ/ВИДЕО)

Дойде време кината да бъдат огласени от една от най-емблематичните кино мелодии, а добре познатата история да се възроди триумфално.

Премиерата на римейка на паметната анимация от 1994 година „ Цар Лъв “ ще е на 19 юли 2019 година, а измежду актьорите, озвучаващи функциите, са Сет Роугън, Доналд Глоувър, Чиуетел Еджиофор, Джеймс Ърл Джоунс и Бионсе.

Режисьор на кино лентата е Джон Фавро, който направи и сполучлив римейк на " Книга за джунглата ".

Гласът на Симба е поверен на Доналд Глоувър, а Бионсе озвучава лъвицата Нала. С гласа на Чиуетел Еджиофор приказва завистливият и злобен Скар.

Феновете на лентата от 1994 година пък ще могат да се насладят на присъединяване на Джеймс Ърл Джоунс, който озвучава Муфаса, както в оригинала, по този начин и в римейка.

Ще забележим и безспорните любимци на почитателите - Тимон и Пумба, озвучени от Били Айкнър и Сет Роугън, както и ехидните хиени и пернатия Зазу.

Вълнението е голямо и всяка дребна парченце, която съумяваме да забележим от новия „ Цар Лъв “, ускорява нетърпението и буди нечуван интерес.

Всички почитатели към този момент могат да видят независими плакати на най-известните и обичани герои от кино лентата и ново особено видео, в което звучи неостаряваща имитация „ Симба, спомни си кой си ти “.

От Дисни пуснаха и фрагменти, които за първи път разкриват гласа на прелестната Нала (Бионсе). Изключително значима за всеки същински почитател е и появяването на първите фрагменти с Тимон и Пумба, които ни удостоверяват, че ни чакат високи дози смях и развлечение.

С излизането си преди повече от 24 години „ Цар Лъв “ завладя сърцата на хората и се подреди измежду безспорните рекордьори във филмовата промишленост по редица критерии.

Една от най-емблематичните песни на сър Елтън Джон – „ Can You Fell The Love Tonight “, включена във кино лентата, му носи Оскар за истинска ария.

„ Цар Лъв “ печели още една премия Оскар за музиката на Ханс Цимер, три наградата Златен глобус и доста други.

Новият „ Цар Лъв “ декларира и извънредно безапелационна обществена ангажираност на международно равнище. Уолт Дисни започва световна акция за повишение на информираността за рецесията, пред която са изправени лъвовете и други диви животни в Африка.

Кампанията " Protect the Pride " се концентрира върху отбраната и възобновяване на лъвските популации и местообитанията, от които се нуждаят.

От Дисни към този момент са дарили повече от 1,5 милиона $ на Фонда за възобновяване на дивите животни (WCN), а „ Цар Лъв “ дава опция и на всички почитатели да подкрепят идеята и да реализират общ принос от 3 млн. $, участвайки в проведени интензивности и купувайки специфични артикули, отдадени на кино лентата.

Премиерата на истинската анимация е тъкмо преди 25 години. За същия интервал Африка е изгубила половината лъвове на територията си, а оставащите към днешна дата са единствено 20 000.

Повече за акцията може да разберете

По образеца на един от най-колоритните кино тандеми си споделяме „ Хакуна матата “ и чакаме 19 юли, когато „ Цар Лъв “ превзема кината на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР