Дойде време и Венера да смени знака си – от

...
Дойде време и Венера да смени знака си – от
Коментари Харесай

Венера в Риби, внимавайте с екзалтацията на любовта

Дойде време и Венера да смени знака си – от другарски настроения и интелектуален Водолей, на 11 февруари, тя минава в Риби и ще продължи придвижването си там до седми март, споделя Бистра в новото си видео от канала "Harmony within " във Vbox7.com.

ВИЖТЕ НА КАКВИ ХРАНИ ДА ЗАЛОЖИТЕ СПОРЕД ЗОДИЯТА Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) В НАШАТА ГАЛЕРИЯ

Трите мъжки зодии, които се трансформират в съвършени татковци

Зодиите, които носят шанс във връзките си с другите

Рибите са знак на възприятията, на мощната вътрешен глас и духовното, а Венера, която е обвързвана с връзките, социализацията и художествените качества, а също и с изкуството, доста добре се съчетава с техния знак.

Позицията ѝ в него се назовава „ екзалтация”, което приказва освен за мощна демонстрация, а даже и за невъздържание в някаква степен с сензитивност и романтизъм.

Това е интервал, в който са вероятни влюбвания и идеалистично отношение към другия човек, преекспониране на позитивните и неглижиране на слабите му места.

Добре е да го имате поради, защото сходно нещо може да докара до разочарования заради надценяването на другия и надлежно основаването на упования. Всичко е наред, в последна сметка, защото идеални хора няма, а и сме тук, с цел да се учим и усъвършенстваме, което нормално става посредством неточности.

Венера в Риби разрешава едно извънредно мощно деяние, вътрешно или външно, което е с нравствен темперамент - амнистия.

За хората, които се занимават в областта на изкуството и с креативен специалности като цяло, интервалът е доста добър, дава ентусиазъм и опция да се изразите по живописен и хубав метод, тъй че можете да действате.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още забавни вести последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР