Дойде и този хубав ден! Да им е честито!, написа

...
Дойде и този хубав ден! Да им е честито!, написа
Коментари Харесай

Иск за 1 милион лева срещу ”Пик” отправи приятелката на арх. Борислав Игнатов

”Дойде и този прекрасен ден! Да им е честито! ”, написа претендентът за кмет на София, заяви ”Клуб Z ”.
Йорданка, приятелката на претендента на Демократична България за кмет на София Борислав Игнатов, съди " Пик " за 1 милион лв.. Това разгласи самият Игнатов в профила си във фейсбук, като е разгласил и част от желае.

Ответници са " Пик Нюз " ЕООД, представлявано от Недялко Недялков, самият Недялков като притежател и шеф и основната редакторка на уеб страницата Звездомира Мастагаркова.

Въпросният уебсайт разгласява фотоси с нецензурно съдържаниена Йорданка Михайлова, а след това прикани Игнатов да се откаже от кандидатурата си за столичен кмет. Около фотосите стана ясно, че са правени преди години и са били употребявани за изнудване на момичето, за което тя е подала сигнал в Министерство на вътрешните работи.

До момента нито ведомството на Младен Маринов, нито прокуратурата са разгласявали някакви дейности по сигнала, както и за издирването на посоченото за изнудвач лице.

Грозната демонстрация на " Пик " способства за невиждано обединяване на десетки медии и на повече от 100 публицисти поименно, които осъдиха псевдожурналистиката от сходен жанр и приканиха партиите и политическите персони да спрат да легитимират този уебсайт, като му дават изявленията и заплащат за отразяване.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР