Дойде часът на Мария Габриел да поеме отговорност като министър-председател

...
Дойде часът на Мария Габриел да поеме отговорност като министър-председател
Коментари Харесай

Росен Плевнелиев: Дойде часът на Мария Габриел да поеме отговорност в държавата

Дойде часът на Мария Габриел да поеме отговорност като министър-председател и да бъде мост сред сътрудници, които не си приказват. България не заслужава нова фаза на неустойчивост.

Това сподели президентът на България (2012-2017 г.) Росен Плевнелиев в " Панорама " по Българска национална телевизия.

Надявам се да има положителен сюжет за тежките времена, които се задават, а политиците да имат проект. 

3 години слушаме, че ГЕРБ би трябвало да бъде изчегъртан отвред, а по какъв начин стоят нещата в реалност? Всички би трябвало да създадат крачка обратно, тъй като другояче ни чакат тежки времена, сподели Плевнелиев. В момента обстановката е взривоопасна, тъй като Бойко Борисов, Кирил Петков и Христо Иванов нямат разговор между тях и връзките им са неразбираеми.

Кой би трябвало да отстъпи? Надявам се, че не се намираме в някой каубойски бар и обстановката е кой ще мигне пръв.

Победата би трябвало да бъде за всички българи.

Ако не вземем решение за влизане в еврозоната и нямаме подобаващ проект, с който да се представим пред света, още веднъж може да се появи обстановка, в която младите да избират еди-кой си терминал. Разделението е народен спорт също като снишаването по правешки. Но през днешния ден се взема решение ориста на България, която или ще отиде в несъмнено пристанище като еврозоната, или ще остане в периферията на Европа. Този, който вкара страната в еврозоната, ще заплати доста висока цена, сащо както и този, който хвърли камъни в блатото. Но хората ще му се поклонят за това, което е направил, добави Плевнелиев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР