Дойче банк (Deutsche Bank) обяви, че българинът Борислав Иванов е

...
Дойче банк (Deutsche Bank) обяви, че българинът Борислав Иванов е
Коментари Харесай

Българинът Борислав Иванов поема бизнеса на "Дойче банк" в Русия

" Дойче банк " (Deutsche Bank) разгласи, че българинът Борислав Иванов е назначен за основен шеф на банката за Русия. Той също ще оглавява и директорския ръб на институцията, което предстои на утвърждение от регулаторите.

Иванов поема поста от Анет Виехвег, която бе натоварена с реструктурирането на бизнеса на банката в Русия

Иванов работи от 17 години за банката в Централна и Източна Европа. Последната му позиция е на изпълнителен шеф и ръководител на борда на шефовете на " Дойче банк " в Украйна, която заема от началото на 2014 година

Под негово управление банката доста покачва приходите и облагата си, показват от институцията.

Преди това той оглавява представителството на банката в София. Оценката на институцията е, че на този пост Иванов е обезпечил навлизането й на пазара, придвижил е огромни корпоративни покупко-продажби и е позиционирал банката като желан от локалните банки сътрудник за транзакции.

" Познанията му за района в комбиниране с богатия му опит в световното транзакционно банкиране ще му разрешат да изведе " Дойче банк " до идващото равнище в Русия ", разяснява Питър Тилс, изпълнителен шеф в банката за Централна и Източна Европа.

Иванов има тапия по бизнес администрация от свободния университет в БЕрлин.

Русия е и ще продължава да бъде един от най-атрактивните и значими пазари за " Дойче банк " в Европа, показват още от институцията. На този пазар тя има над 1200 чиновници.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР