Доволен съм да кажа, че не само като коалиция, а

...
Доволен съм да кажа, че не само като коалиция, а
Коментари Харесай

Кирил Петков: Не съм имал обаждане от Алексей Петров, нито съм се срещал с него и Борисов

„ Доволен съм да кажа, че освен като коалиция, а като общественост се явяваме в цяла България. Имахме доста разногласия за кметове. Те бяха от най-хубавите разногласия, тъй като всички бяха с брилянтни биографии. В няколко града събрахме тим – Васил Терзиев и Борис Бонев в София, Ивайло Старибратов и Манол Пейков в Пловдив. Дава ми вяра, че ще имаме много положителни претенденти “. Това съобщи пред съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков.

„ Какво не се изговори за Васил Терзиев, само че 30 хиляди деца са се образовали в неговите академии, както и 10 хиляди студенти “, добави той.

„ Васил Терзиев не може да е виновен за биографията на родителите си. Номерата да се употребяват баби и дядовци нямат късмет. Днес си приказвах с него и той сподели – какво в случай че има детски градини, вместо казина имаме в София. Мисля, че може да се случи регулация на казината, с цел да се понижи броят им “, уточни Петков.

„ Разчертали сме всеки пленарен ден за септември. Калкулирали сме ваканциите и комисиите. Разбрали сме се и с ГЕРБ, с цел да можем да се движим с вярното движение и преди локалните избори да сме свършили със законите за антикорупцията, персоналния банкрут, законите по Плана за възобновяване и развиване “, сподели още той.

Антикорупционният закон ще бъде признат преди локалните избори, като той е синхронизиран с Европейската комисия и ще получи поддръжка от ГЕРБ, безапелационен е Кирил Петков.

Според него в Плана за възобновяване не се насочват средства към избрани компании.

„ Това, което мога да кажа, е, че никакви емисари не можеха да ни повлияят. След петите избори осъзнахме, че сме втора политическа мощ. Ако не седнем да приказваме, отиваме на последващи избори и нищо нямаше да се промени. В служебните държавни управления видяхме завой на изток и връщане на корупционни практики. Първата среща беше сред мен, Асен Василев и Бойко Борисов “, сподели Петков.

„ Никога не е имало среща сред мен, Борисов и Алексей Петров. Не съм получавал позвънявания или специфики за насрочване на срещи. Баща ми се е познавал с Алексей Петров поради каратето. Единствените хора, които взеха решение за влизане в разговор с Борисов, сме аз, Асен Василев и водачите на „ Демократична България “, безапелационен е съпредседателят на Политическа партия.

„ Нито едно решение в тази сглобка не е направено от боязън и изгода. Движи ни единствено възприятието на дълг “, добави той.

„ Аз, Борисов и Алексей Петров в никакъв случай не сме имали среща. Аз в никакъв случай не съм имал позвъняване от Алексей Петров “, разяснява Петков.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР