Доволен от представянето си, но жадуващ все по-големи постижения. Така

...
Доволен от представянето си, но жадуващ все по-големи постижения. Така
Коментари Харесай

Алберт Попов: Изпълних целта си за сезона, но оставам гладен за подиум


Доволен от представянето си, само че неутолим все по-големи достижения. Така се прибра в България Алберт Попов, който през вчерашния ден (21 март) записа най-хубавото си показване в слалом за Световната купа. Той приключи на 4-о място в Куршевел - край на сезон 2021/2022.

Българинът остана единствено на 16 стотни от подиума, към който се стреми.

" Вчера ме беше гняв за тези 16 стотни. Днес към този момент не ме е гняв, тъй като оставам гладен за този подиум и считам, че това ще ми даде една по-голяма мотивация лятото да упражнявам повече и да ми даде преднина за другия сезон. Този сезон има такива надпревари, в които е по-изгодно да си по-назад в първия манш. Не ни е била такава тактиката. Просто теренът не разреши да се даде конкурентно време на първите. С едно обичайно каране останах на прилична разлика. Във второто каране знаех, че имам късмет да избия тази разлика. Въпросът беше да се рискува ", съобщи Попов.

Снимка: Lap.bg


Той дефинира и какво би трябвало да промени, с цел да реализира задачите си:

" Сезонът е сполучлив. Изпълних своята цел. Беше топ 5. Наистина съм задоволен и се надявам по този начин отсега нататък да си извършвам дребните цели, които си слагам. Успехите ме зареждат доста. Трябва да ми стане табиет да карам още повече на лимита и това да стане обикновено ".

Снимка: Lap.bg


На олимпийските игри в Токио през февруари 2022 той приключи на 9-о място.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР