Доверието е много крехко, но трябва да бъде запазено -

...
Доверието е много крехко, но трябва да бъде запазено -
Коментари Харесай

Европейският омбудсман за Euronews: Доверието трябва да бъде запазено

Доверието е доста нежно, само че би трябвало да бъде непокътнато - за това прикани европейският омбудсман Емили О`Райли след корупционния скандал, който раздруса Брюксел след ареста на евродепутати и някогашния зам.-председател на Европейския парламент, Ева Кайли.

 
Беше много трагично - видяхме евробанкноти, куфари... на напред във времето излезе тематиката за корупцията. Ако погледнете Европейския парламент и това какъв брой от разпоредбите за корупция не се ползват и наблюдават в действителност, може да предположите, че сходен скандал беше неминуем.
Емили О'Райли, европейски омбудсман

О`Райли подлага на критика почитан чиновник от Европейската комисия, който приел като рушвет безвъзмездни самолетни билети. 

" Този случай е необикновен, освен тъй като Европейският съюз създаде политика за намерено небе, която щеше да облагодетелства директно Qatar Air, а и тъй като неговият личен отдел е разработвал разпоредбите - тук имаше очевиден спор на ползи “, сподели тя.

Европейският омбудсман вижда в корупционния скандал опция за въвеждане на непоколебим и транспарантен кодекс на държание за евродепутатите.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР