Довереникът на Цветан Цветанов и негов личен кмет, кметът на

...
Довереникът на Цветан Цветанов и негов личен кмет, кметът на
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ: Личният кмет на Цветан Цветанов - Иван Тотев с парична гаранция от 20 бона се плацика голичък на тузарски остров в Гърция!

Довереникът на Цветан Цветанов и негов персонален кмет, кметът на Пловдив Иван Тотев, почива на първокласния остров Амулянѝ в Гърция. Малък остров в Северна Гърция, част от Демристотел, област Централна Македония с 542 поданици. И там напълно не е на ниска цена. В това няма неприятно, в случай че не ставаше в дните, когато профилираното звено „ Антикорупция “ съобщи на съд кмета на Община Пловдив… за далаверите под чадъра на Цв.Цв.

Според събраните доказателства Иван Тотев е нарушил служебните си отговорности във връзка създаване на „ Зоокът” – гр. Пловдив, като процедурата е извършена като директно договаряне с изпълнителя „ Запрянови 03 “ ООД в нарушаване на Закона за публичните поръчки. Освен това тази процедура е извършена и без да е утвърден абстрактен капиталов план все още на откриването й и не е била утвърдена количествено – стойностна сметка за плана. Не е бил направен сложен отчет за оценка на сходството на капиталовия план със съществуващите условия на градежите и не е било издадено позволение за градеж. Тези условия на закона не са били изпълнени и все още на подписване на контракта за строителство на „ Зоокът “ – Пловдив с изпълнителя – „ Запрянови 03” ООД. Това Иван Тотев е сторил за да набави полза за комерсиалното сдружение в размер на 689 869.70 лева В този размер е и вредата за община Пловдив.

Иван Тотев е с мярка за неотклонение парична гаранция в размер на 20 000 лв..

Тук е основният миг - няма неприятно да отмаряш на топло, даже и да се готвиш да влезеш на топло, само че дали Борисов не се е схванал с различен изтъкнат пловдивчанин с сходно цветуща фамилия, като Цацаров, с това да стресне цветановизма? Още повече, след откакто пробута протежето си Белемезов в Министерство на вътрешните работи за парламентарен секретар, за което единствено АФЕРАинформира.

След като Иван Тотев се появи с анцунг преди 6 години в нощта на изборите за нов кмет, в този момент може да го видите по бански във времето, в което към този момент е с повдигнато обвиняване. С него на фотографията е брат му.

Afera.bg









Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР