Доверчивостта на Тони Димитрова продължава да й носи само кахъри,

...
Доверчивостта на Тони Димитрова продължава да й носи само кахъри,
Коментари Харесай

Приятел източил картата на Тони Димитрова

Доверчивостта на Тони Димитрова продължава да й носи единствено ядове, разбра HotArena.

Гласовитата певица за следващ път си изпатила от непосредствен човек, който злоупотребил с нейната добрина. Бургаската Бони Тейлър хванала собствен другар да заплаща в интернет с данните от нейната банкова карта, харчейки парите й. Той се сдобил с пин кода по-рано, когато участвал на заплащане, което Тони направила пред него, без да прикрие конфиденциалната информация. Неназованият по име от Димитрова наглец запомнил комбинацията от числа и след това се възползвал. Естрадната звезда останала потресена от дейностите му, тъй като не подозирала, че в обкръжението си има хора, които я грабят безогледно. 

И преди Тони е била мамена, само че не от толкоз близки. Неотдавна тя се ожали медийно от столичен кръчмар, който я завлякъл с пари. Бургазлийката се съгласила да пее в неговото заведение, като считала, че той ще постъпи правилно и ще й заплати хонорара, за който се спазарили авансово. " Първият път беше правилен с мен, само че вторият път ми даде единствено една част от хонорара и по-късно се скри ", споделя Тони. От същия пишман предприемач са изгорели и други нейни сътрудници. 

Сега певицата се пробва да не бъде толкоз наивна и да не има вяра по този начин на всеки. Тя е безапелационна, че е също толкоз доверчива и в любовен проект, поради което в последните години не стопира да си пати от мъже, които се възползват от нея за популярност и финансови изгоди, написа Ретро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР