Доведеният брат на Георги Семерджиев, който причини тежка катастрофа с

...
Доведеният брат на Георги Семерджиев, който причини тежка катастрофа с
Коментари Харесай

Доведеният брат на предизвикалия ужасната катастрофа на "Черни връх" Георги Семерджиев е хванат да кара пил

Доведеният брат на Георги Семерджиев, който аргументи тежка злополука с две жертви край НДК, е заловен да кара пил в София, оповестява уеб сайтът Факти.

Към момента информацията е, че дрегерът е отчел над 2 промила алкохол в кръвта на лидера. Става въпрос за наследник на бащата на Георги Семерджиев от втория му брак.

Припомняме, че някогашният футболист на Левски Георги Семерджиев провокира тежка злополука до хотел " Хемус ", при която починаха две млади дами – на 22 и 26 години.

При случая Семерджиев се ударя в такси, след което джипът му се блъска в асансьор на метрото и се разполовява. Именно разполовената част от колата опустошава двете млади девойки, които са били на тротоара по това време. След случая Семерджиев е напуснал мястото на случая, само че по-късно бе арестуван.

Мярката за неотклонение на Георги Семерджиев по искане на Софийска градска прокуратура ще се гледа в събота от Софийски градски съд. Припомняме, че към този момент е взета кръвна проба на Георги Семерджиев, както и от полицайката, която му е помогнала да се укрие. Това се е случило след позволение от арбитър, тъй като двамата са отказали непринудено.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР