Довечера от 20:00 часа ще разберем кой ще е големият

...
Довечера от 20:00 часа ще разберем кой ще е големият
Коментари Харесай

Бесни сте: Игри на волята ли? Не! Игри на лъжата и късмета!

Довечера от 20:00 часа ще разберем кой ще е огромният победител в третия сезон на " Игри на волята: България “. В специфичен заключителен епизод, в полуфинална борба ще се изправят Паулина, Неделчо, Андрей, Симеон и Стратимир, а най-силните трима от тях ще продължат към финалната игра. Най-добрият измежду тях си тръгне от Арената финален с огромната премия от 100 000 лв..

Вече е явен и последният полуфиналист в третия сезон на " Игри на волята: България “. В оспорвана и равностойна дълга борба, Стратимир съумя да надделее над една от най-силните дами и най-запомнящите се играчи в риалити формата – Елизабет.  

" Игри на волята: България “ беше най-невероятното премеждие и най-смелото нещо, което съм предприемала. Искам да въодушевявам дребните дечица, да беседвам с тях по какъв начин се тренира, по какъв начин се печели и по какъв начин се губи. Важно е да знаят, че даже и да губиш, в действителност печелиш нещо друго “, показа Елизабет, откакто напусна Арената на почетното шесто място в третия сезон на най-екстремното риалити.

Ден преди огромния край, феновете станаха очевидци на мощните страсти на участниците. Със сълзи на очите Неделчо, Паулина, Андрей, Симеон и Стратимир изгледаха видеата, изпратени от техните близки. Никой от тях не съумя да скрие вълнението си, което посланията провокираха в основния миг от надпреварата. Всички те споделиха, че поддръжката на околните им в решаващия стадий на играта е доста значима и им е вдъхнала още повече сили. 

Ценни препоръки и насоки за идните борби воините получиха персонално от спечелилия от предходния сезон на предаването – Милен, който изненада петимата най-хубави в последната им среща край огъня.

Част от мненията във Facebook:

- Това ли са полуфиналните Игри на волята? Или по тъкмо Игри на шанса, режисирани от продукцията? Как един път не изкара празно? Да не приказвам,че трябваше обособени басейни да имат. Какво е това да гледа Елизабет, като извади неверното и той отива и вади неговото си. Супер разочароващ сезон...

- Поредната нагласена борба, егати тъпото предаване, тоя по какъв начин уцелва единствено. Вчера какво преимущество, а през днешния ден какво, просто в действителност ни мислят за идиоти тия.

- Борис в действителност взе участие в Игри на лъжата, само че е невиждан победител в Игри на волята. Тази помия свърши за мен, когато свърши и присъединяване на Боби. Комплексен състезател, интелигентен и заслужен Човек с основна писмен знак.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР