Дотук нещата се развиват добре, за тези, които се появиха

...
Дотук нещата се развиват добре, за тези, които се появиха
Коментари Харесай

Проф. Минеков: Добре е, че от парламента изчезнаха фармацевти, бутащи бабички и подобни

Дотук нещата се развиват добре, за тези, които се появиха в Народното събрание, добре е това, че едни други изчезнаха от Народното събрание – фармацевти, бутащи бабички и сходни. Това сподели в предаването „ 120 минути “ Проф. Велислав Минеков, който беше част от " Отровното трио ", само че реши да не се впуска в предизборната конкуренция.

За страдание, господин Борисов остана в самотност, няма на кого да разчита, той няма да е кадърен да сътвори държавно управление и е добре моментът да бъде употребен, добави той.

Който се допре до тази организация (ГЕРБ бел.р.), той ще изгори, само че това е и в съзнанието на всички тези, които са професионални политици, това е гибелен акт. (…) Господинът, който е яхнал ГЕРБ, желае да оцелее непременно. Две могат да са историите по отношение на неговия край – може да има къса мъка, само че може да има и продължителна мъка. Надявам се да се съберат смели хора и тази мъка да бъде прекъсната най-късно септември-октомври “, сподели още проф. Минеков.

" Кой предлага държавно управление, поддръжка на държавно управление, с 10 магарета, с 10 индивида, т.е. Борисов желае държавно управление, това за него е оцеляване. Слушах Михаил Константинов, който му е дясна ръка и съвсем представител - той също желае държавно управление. Харизанов, Корнелия Нинова и те желаят държавно управление – това е избавителният пояс за Борисов ", съобщи проф. Минеков.

По думите му, има нещо, което разклаща тази маса от новопоявили се политици, както и преди този момент постоянните партии.

" В тази акция те похарчиха средства, напъните бяха невероятни, бореха се с ламя, в действителност. Те са изтощени, изтощени са, за тях последващи избори са тежко предизвикателство, това значи още веднъж всичко, а парите, които са изхарчени, са основни, от кое място още веднъж. Тук би трябвало кураж, ще видите кои са смелите. Тези, които пожелаят неотложно служебно държавно управление и нови избори – това са смелите, останалите не стават за нищо, откажете се от тях, те не са нашите представители “, добави Минеков.

Появата на едно скрито борисово държавно управление ще провокира хората, те ще са на улицата, в случай че не са те - аз ще бъда там, на площада, сигурно, добави той.

От ГЕРБ няма да остане нищо, ще имаме този път доста по-честни избори. Когато пристигна служебният кабинет, няма да има тази покупко-продажба, всичко ще бъде по-добре и на тяхно място ще дойдат положителните. При една по-правилна политика от Българска социалистическа партия – те ще качат гласовете си, „ Демократична България “ ще се удвоят, „ Мутри вън “ също и това няма да позволи достъпа на фармацевти, псевдопатриоти и бензиноколонки, сподели още проф. Минеков.

Той добави, че е декларирал предходната година, че няма да взе участие в Народното събрание и си е удържал клетвата до 4 април.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР