Доцент заяви, че се е съгласил да се кандидатира от

...
Доцент заяви, че се е съгласил да се кандидатира от
Коментари Харесай

Доц. Атанас Мангъров за АБВ: Опитвам се, доколкото ми е възможно, по този начин да се опитам да променя нещата

Доцент съобщи, че се е съгласил да се кандидатира от гражданската квота на АБВ, тъй като сега вредите, които се нанасят, са доста огромни и не вижда различен метод, по който това може да спре. " Опитвам се, доколкото ми е допустимо по този метод, да се опитам да трансформира нещата ", безапелационен бе той в предаването “Още от деня “ по Българска национална телевизия.
" Никога не съм бил ляв. Баща ми ще се обърне в гроба, в случай че разбере, че съм с лява партия ", добави той. " Ако аз желаех да влизам в политиката, нямаше да влизам с АБВ, а щях да влизам с ГЕРБ или в ГЕРБ, с Движение за права и свободи или в Движение за права и свободи, със Слави. АБВ не е парламентарно показана партия и шансът й да влезе в Народното събрание е дребен. Ако желаех да ставам подобен, какъвто се пробват да ме изкарат, щях да играя на доста несъмнено ", изясни той. “Аз съм лекар, само че в политиката има всевъзможни – инженери, учители, лекари, т.е. медицината е част от нашия живот, а нашият живот е обвързван с политиката, няма по какъв начин да се опитваш да промени нещо, без да влезеш там по някакъв метод “, изясни Мангъров. 
 Доц. Мангъров: Нещата ще приключат, преди ние да се натуткаме с имунизациите Доц. Мангъров: Нещата ще приключат, преди ние да се натуткаме с имунизациите
Аз мисля, че нещата ще приключат доста преди ние да се натуткаме с имунизациите, сподели доцент доктор Атанас Мангъров, шеф на Коронавирус отделени...
Той отхвърли да е заявявал, че ще си скъса дипломата по отношение на разпространяването на ковид. " Никога не съм казвал, че ще си късам дипломата поради ковид. Това го сподели министър председателят. Точно това не съм казвал - казвал съм, че се надявам вирусът да изчезне, само че в никакъв случай не съм казвал, че ще си скъсам дипломата ", изясни доцент Мангъров.
“Това е просто вирус, той ще изчезне тогава, когато мине през 30% от хората на цялото земно кълбо и в частност на нашата страна “, разяснява Мангъров във връзка с ковид. “Не съм се ваксинирал, аз имам антитела, аз съм изкарал тази зараза. Който ви споделя, че имунитетът е до известно време, значи нищо не схваща. Естествената зараза е с доста по-голяма мощност и цялост, в сравнение с изкуствената. Аз за себе си съм спокоен, влизам при болните от КОВИД с елементарна изолационна престилка, аз маска не нося ", добави Мангъров за ковид. “Който го е боязън, който желае – да си постави ваксина, това е избор на всеки човек “, изясни своето мнение Мангъров.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР