Доцент Валентин Вацев, проф. Людмил Георгиев и кандидат-депутатите от Левицата!

...
Доцент Валентин Вацев, проф. Людмил Георгиев и кандидат-депутатите от Левицата!
Коментари Харесай

Доц. В.Вацев, проф. Л.Георгиев и Румен Петков от Левицата! в Троян: Ако не спрем военолюбците, този път Русия няма да ни щади!

Доцент Валентин Вацев, проф. Людмил Георгиев и кандидат-депутатите от " Левицата! " за 11-МИР Ловеч организираха среща с жителите на остарелия балканджийски град Троян. Водачът на листата и основен редактор на " Поглед Инфо " доктор Румен Петков съобщи, че в Народното събрание би трябвало да има мощно ляво посланичество, с цел да отбрани освен обществената правдивост, приходите и препитанието на народа, само че и с цел да подсигурява мира. Той уточни, че екипът на " Поглед Инфо " постоянно е следвал една и съща линия на държание и ще продължи да я следва, без значение от политическата конюнктура - линията на отбрана на левите и патриотични идеали.

Според доктор Петков, в Народното събрание " Левицата! " ще може да работи по някои въпроси с Българска социалистическа партия и даже с Възраждане, с цел да спре най-крайните изстъпления на десницата, измежду които и вкарването на България в сюжета на война с Русия. Той уточни, че през днешния ден всички индикации сочат, че спорът сред Русия и НАТО напълно не е изключен. Освен това, съгласно Петков, в България върви пълзяща фашизация.

Представиха се и другите претенденти от листата, измежду които Йорданка Йовева и Евгени Елисеев.

След него думата взе журналистът от " Поглед Инфо " и историк Симеон Миланов, който е претендент за депутат на " Левицата! " с преференция номер 108 за 11 МИР Ловеч и номер 105 за 24-МИР София. Миланов описа на троянчани за действителното положение на спора в Украйна, за полската интервенция на украинска територия и за желанието на десните сили в България да вкарат страната ни в тази военна покруса. Той уточни, че десницата господства България от 2009 година насам, без значение дали приказваме за ГЕРБ или по-късно Политическа партия и Демократична България (последните са се коалирали с ГЕРБ многократно) и резултатите от това са: отвод от евтини газ и нефт, инфлация, увеличение на цените, беднотия, демографски колапс, съсипване на връзките ни с нуклеарна мощ като Русия и отвод от националните ни ползи по редица въпроси.

След претендентите приказва доцент Валентин Вацев . Той изрази поддръжката си за своя приятел и сподвижник доктор Румен Петков, както и за Симеон Миланов, в които сподели, че има персонално доверие. След това разкри цялата комплицирана геополитическа картина пред троянчани. Доцент Вацев уточни заплахите от българската интервенция в украинския спор, към която съгласно него някои тласкат България.

Освен това той изясни, че в случай че през 1944 България е имала шанс и Съветска Русия освен ни е пощадила и ни е разрешила да " скочим в насрещния трен " (от " влака " на Оста и Хитлер, на който сме се " возили " ), то през днешния ден Руската федерация няма да има лукса да си разреши да ни третира като " братушки ", в случай че се включим във войната. Доцент Вацев уверено разви тезата си, че усилването на българската интервенция в украинската драма може да се трансформира във крайна драма и за България. Той също по този начин направи прецизен анализ на вътрешнополитическата обстановка в България, обяснявайки за какво троянчани и всички българи се нуждаят от мощна левица, а освен от Народно събрание, доминирано от десните, както беше до момента.

След доцент Вацев приказва психологът проф. Людмил Георгиев, който също изрази поддръжката си за доктор Румен Петков и Симеон Миланов. Той също по този начин изясни на събралите се за какво през днешния ден на Запад се развива така наречен " джендърна идеология ", която заличава самата западна просвета и заплашва целия свят. Според проф. Георгиев през днешния ден войната в Украйна не е просто геополитическа, само че и цивилизационна борба сред анти-религиозната, секуларна и джендърна мощ на Запада против всички останали цивилизации, измежду които православната, конфуцианската китайска, будистката, индуистката и ислямската.

Няколко души измежду публиката зададоха въпроси, касаещи правосъдната система и промяната в нея (на което отговори вторият Румен Петков на срещата - почитан юрист от Пазарджик). Освен това жителите питаха за какво България не си сътрудничи в бизнеса и търговията толкоз с Китай, колкото Сърбия и Гърция, а също и какви са вероятностите за промяна на ръководещата партия в Турция, както и дали кандидат-депутатите от " Левицата! " и двамата подкрепящи ги учени, поддържат закон за задграничните сътрудници в България.























Гласувайте с бюлетина № 14 за ЛЕВИЦАТА и съответно за 11 МИР Ловеч с лидер на листата Румен Вълов Петков - лекар по философия, основен редактор на `Поглед.Инфо` и в 25 МИР-София с преференциален №105. Подскажете на вашите другари в Ловеч и София кого да поддържат!?



Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР