Доцент Мазов не е злодей – в него по-скоро има

...
Доцент Мазов не е злодей – в него по-скоро има
Коментари Харесай

„Лошите момчета“ в „Откраднат живот“

„ Доцент Мазов не е изверг – в него по-скоро има професионализъм и цинизъм. Хората го виждат в напълно друга светлина, когато става въпрос за брачната половинка му Лора Хинова “, описа Мони Монев , който гостува в компанията на актьорите Дани Рашев и Никола Мутафов в ". „ Лошите момчета “ на най-успешния български медицински сериал споделиха за какво е значимо да има облици, които разместват пластовете в „ Св. Анастасия “ и по какъв начин провокацията от време на време е най-хубавият метод да кажеш истината.

Толкова сме се слели с функциите, че от време на време се слушам по какъв начин давам отговор на майка ми по телефона: „ в интервенция съм “. Имам другари лекари, които ме канят на дипломирането си, завършването на специализации и други значими за гилдията събития – прелестно е да бъдеш част от всичко това! “, описа Дани Рашев , който феновете познават в ролята на анестезиолога лекар Врабчев. Въпреки сложният темперамент точно той оказа помощ на лекар Стаменова да преодолее своята взаимозависимост, а интуицията му сподели, че доза песимизъм може да бъде здравословна в връзките.

„ Виждал съм лекари, които се държат предизвикателно и не е прелестно, само че хората са доста разнообразни “, добави Никола Мутафов , който влиза в ролята на постоянно готовия за смешки, облози и несъответствуващи мнения лекар Пенев. В „ Откраднат живот: Любовта лекува “ хирургът направи същинска промяна – с поддръжката на другари той повярва в себе си и оглави незабавното отделени, показвайки друга страна от своя темперамент.

Личните взаимоотношения, битката сред живота и гибелта, прошката и избора ще бъдат водещи в последните епизоди на „ Откраднат живот: Любовта лекува “. Не пропускайте огромния край на сезона на 23 май от 20:00ч. по NOVA .

Повече вести ще откриете на уеб страницата на и на формалната страница на “Откраднат живот ” във, а всички епизоди можете да видите единствено в.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР