Доц. Тихомир Дерменджиев официално ще поеме управлението на КОЦ-Пловдив, след

...
Доц. Тихомир Дерменджиев официално ще поеме управлението на КОЦ-Пловдив, след
Коментари Харесай

Доц. Тихомир Дерменджиев печели конкурса за Онкото в състеза...

Доц. Тихомир Дерменджиев публично ще поеме ръководството на КОЦ-Пловдив, откакто остана без конкуренция в състезанието за длъжността, проведен от общината.

Той единствен е подал документи за присъединяване в процедурата и печели без конкуренция конкуренцията, научи „ Марица”.

Конкурсът се организира официално в 3 стадия - инспекция на сходството на показаните документи с авансово оповестените изисквания; оценяване на показаната идея за развиването на лечебното заведение за четиригодишен интервал и събеседване. Срокът за подаване на документите изтече на 8 ноември и се оказа, че претендентът е единствено един, което направи работата на комисията по избора безпредметна.

Доц. Тихомир Дерменджиев и досега е краткотраен шеф на Онкото, откакто с решение на Общинския съвет от април той смени на поста Пламен Фотев. В КОЦ-Пловдив няма титуляр от лятото на предходната година, когато изтече договорът на доктор Парашкев Цветков. Изненадващо доктор Цветков и други предходни претенденти не подадоха документи за присъединяване в новия конкурс. Вещи в процедурата настояват, че всички възможни съперници на доцент Дерменджиев са се отказали, откакто са видели състава на комисията по избора. В нея влизат общинските съветници Слави Георгиев /независим/, Ангел Славов /ГЕРБ/ и Костадин Георгиев /Кауза Пловдив/, които имат решаващите гласове против другите двама членове – шефа на общинското опазване на здравето доктор Калин Калинов и представителя на страната, нормално човек на РЗИ.

Според осведомени доцент Дерменджиев е консенсусна кандидатура, която удовлетворява всички мощни на деня в управническите и медицински среди.

След решението на комисията, което ще излезе публично през днешния ден, ще има 14-дневен период за вероятно обжалване на избора, преди доцент Тихомир Дерменджиев да встъпи публично в служба като титулярен шеф на КОЦ-Пловдив. Мандатът му е за 3 години.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР