Доц. Рашков ще бъде разпитан от наблюдаващите прокурори. CГΠ oбяви,

...
Доц. Рашков ще бъде разпитан от наблюдаващите прокурори. CГΠ oбяви,
Коментари Харесай

Любо Кольовски: Прокурорите заплашват доцента, че ще го опраскат?

Доц. Рашков ще бъде разпитан от наблюдаващите прокурори. CГΠ oбяви, чe гo пpизoвaвa ĸaтo cвидeтeл пo дeлoтo зa пpaнe нa пapи зapaди дyмитe мy пpeд БHP, чe: „ Усмихвам се тъй като знам къде са отишли тези пари, за мен това не е загадка. “

Тази информациия би останала незабелязана, в случай че не беше по този начин помпозно оповестена от самата прокуратура. В тази информация няма нищо забавно, изключително и изключително - един очевидец ще бъде разпитан И какво от това? По всяко досъдебно произвеждане и прокурорско следствие се разпитват десетки, стотици, че и хиляди очевидци. Какво би станало, в случай че прокурорите съобщаваха за сходни разпити на изключителни брифинги и конференции?

Публичните прояви на държавното обвиняване сами по себе си са смешни и непотребни. Но идват да ни покажат, че напрежението сред прокурорите и Министерство на вътрешните работи ескалира. Прокурорите, като се изключи че са държавни обвинители, са и юристи на страната. Т. е. би трябвало да вършат всичко допустимо, с цел да охраняват ползите на страната, а не да подвигат звук, че имат желание да разпитат още един очевидец, пък бил той и министър на вътрешните работи. Питам се кой работи в полза на страната - прокурорите, или министърът? Или пък прокурорите заплашват доцента, че ще го опраскат?

Любо Кольовски, Facebook

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР