Доц. д-р Стефан Шилев, бивш шеф на РИОСВ – Пловдив,

...
Доц. д-р Стефан Шилев, бивш шеф на РИОСВ – Пловдив,
Коментари Харесай

Подредиха листата на ГЕРБ - СДС, чакат тежката дума на Борис...

Доц. доктор Стефан Шилев, някогашен началник на Регионална инспекция за опазване на околната среда – Пловдив, а преди този момент основен еколог в общината в мандата на кмета Иван Тотев, е на пето място в листата на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили. При предходния избор екологът беше едвам на десето. Доц. Шилев преподава в Аграрния университет.



Пловдивската листа води водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, както и на всички предходни избори от 2009 година насам. На второ място е регионалният координатор на партията Иван Тотев, следван от юриста Радомир Чолаков и скулптора и някогашен министър на културата Вежди Рашидов. Същите четирима претенденти бяха в челната четворка и на вота на 4 април.

Листата не е дефинитивна, защото следва да бъде одобрена от централното управление, акцентира през вчерашния ден Иван Тотев. Очаква се Бойко Борисов да си каже тежката дума на следващия ден.

Районният кмет Костадин Димитров на „ Тракия” ще се състезава за успеха на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили от шесто място, а сътрудника му в „ Източен” Иван Стоянов е спретнат на осма позиция. Спас Гърневски е седми следващ номер, макар че по негови думи, споделени пред " Марица ", е предложил на Борисов в персонална среща да бъде на последното 22-то място.

От листата този път отсъстват шефката на дирекция „ Социално подпомагане” Надя Танева, която беше седма на предходните избори, ръководителят на Общинския съвет Александър Държиков, заемал 6-та позиция и и зам.-кметът по просвета и туризъм Пламен Панов, който се състезаваше за достойнството на ГЕРБ от 8-мо място. Има и други леки промени.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР