Доц. д-р Ирена Маркова бе почетена от представители на финансовия

...
Доц. д-р Ирена Маркова бе почетена от представители на финансовия
Коментари Харесай

Наш застрахователен учен отбеляза 50 годишен юбилей

Доц. доктор Ирена Маркова бе почетена от представители на финансовия и университетския хайлайф на страната

Един от одобрените ни университетски преподаватели в застраховането – доцент доктор Ирена Маркова, означи своя 50-годишен празник. На стилно празненство в влиятелен столичен ресторант доцент Маркова събра близки родственици и другари в деня, когато Православната черква празнува двамата първовърховни апостоли Петър и Павел. Като благодари на фамилията си и всички присъстващи за голямата поддръжка и обич, доцент Маркова си пожела да има силата и непоколебимостта на двамата светци, с цел да продължи да следва посоката, определена от нея в земния й път. А за това, че този път е белязан от голям брой триумфи и победи и от уважението на хората, които са имали удоволствието да работят и поддържат връзка с юбилярката, свидетелстваше и нажеженият до алено телефон, по който през цялата вечер тя продължи да приема откровените поздрави и благопожелания от представители на финансовия и университетския хайлайф на страната, подкрепена от своя любящ брачен партньор, от сина си и от прелестната си дребна щерка. Двете дами от фамилията блестяха в изискани дантелени тоалети, решени в меки тонове.
Доц. Маркова е известно име в застрахователните среди у нас – тя е учител в УНСС и ВУЗФ и интензивно взе участие с отчети в разнообразни академични, национални и интернационалните научни конгреси и конференции от практиката. Доц. Маркова е създател и на значими проучвания и учебници по обезпечаване.
Като се причислява към изобилието от честитки, ИНСМАРКЕТ пожелава на доцент Маркова здраве, креативна сила, академично дългоденствие и доста религия, вяра и обич!
За доста години!
Още по тематиката 04 Юли 2017 | Двойна наслада за един от най-хубавите ни университетски преподаватели в застраховането
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР