Доц. д-р Ангел Кунчев е „Лекар на годината 2021“, обявиха ...

Доц. д-р Ангел Кунчев е „Лекар на годината 2021“, обявиха

Доц. Ангел Кунчев е Лекар на годината 2021

Доц. доктор Ангел Кунчев е „ Лекар на годината 2021 “, оповестиха от Българския Лекарски Съюз. Главният държавен здравен контрольор ще получи влиятелното отличие за дейната му позиция и работа.

В Деня на българския доктор – 19 октомври ще бъдат връчени обичайните награди на Български лекарски съюз за принос в медицината. За страдание, поради епидемичната конюнктура в страната, тази година няма да има публична гала, както повелява традицията. Отличията в петте категории на „ Лекар на годината 2021 “ ще бъдат връчени в централата на БЛС.

Доц. доктор Ангел Кунчев е отличен от гилдията за „ Лекар на Годината 2021 “. Главният държавен здравен контрольор, който в Деня на българския доктор чества и своя рожден ден, ще получи най-високото отличие на лекарската колегия в идните дни. През целия си професионален път доцент Ангел Кунчев работи неуморно за решаването на казусите в здравната система, а от началото на епидемията от Ковид – 19 посочва поредна работа, самоуверено отстоявайки позициите си.

Източник: fakti.bg