Доц. Атанас Мангъров няма да е кандидат-депутат на изборите през

...
Доц. Атанас Мангъров няма да е кандидат-депутат на изборите през
Коментари Харесай

Какви са приоритетите на АБВ и БСП за изборите

Доц. Атанас Мангъров няма да е кандидат-депутат на изборите през юли, само че ще взе участие в предизборната акция на огромната лява коалиция. Това разгласи ръководителят на АБВ Румен Петков на взаимната конференция с Българска социалистическа партия. По думите на Петков двете партии не желаят шоу, а политически решения, тъй като България се нуждае от промяна на политическия модел.

Връщането на доверието в българските институции и основаването на по-справедлива и обществена страна са част от главните целите на огромната лява коалиция. Румен Петков дефинира договарянията с Българска социалистическа партия като динамични и настоятелен, а обединението като солидна опция.

" Която да не излъчва шоу, а да предлага политика и решения, която да е в положение коренно да промени отровената политическа и управническа атмосфера ", сподели Румен Петков.

" Защото това ръководство, което беше досега е най-корумпираното и най-крадливото ръководство. Така че ние подхождаме с огромно почитание и почит към нашите сътрудници и се надяваме, че ще дадем една опция на лява България да има опция за по-добро ръководство ", добави Христо Проданов, секретар на ИБ на Българска социалистическа партия и лидер на листа.

В изявление за БНР водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разгласи, че огромното ляво обединяване ще продължи с още партии.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР