Доц. Атанас Мангъров е в Пловдив, където е организирана дискусия

...
Доц. Атанас Мангъров е в Пловдив, където е организирана дискусия
Коментари Харесай

Мангъров отиде в Пловдив и пак потъпка забраните на здравния министър СНИМКИ

Доц. Атанас Мангъров е в Пловдив, където е проведена полемика с негово присъединяване. На влизане в Дома на културата обаче той разяснява, че съгласно него се работи по най-неправилния метод.

Доцентът още веднъж е без маска, както и част от пловдивчани, които ще се включат в полемиката и явно му симпатизират. Въпреки че помолиха хората в Дома на културата да си сложат маски, част от тях отхвърлиха да го създадат, написа



Припомняме, че това не е първият път, в който доцент Мангъров погазва заповедите на здравния министър. Преди две седмици се оказа, че доцент Атанас Мангъров не съблюдава въведените в цялата страна ограничения против ковид.



, който по-късно разгласи, че е инфектиран с ковид и прикани всички контактни с него да се тестват. На собствен ред обаче доцент Мангъров съобщи, че няма никакво желание да се изследва.

Припомняме обаче, че още при започване на пандемията той споделяше, че тестванията би трябвало да са всеобщи, а през днешния ден твърди, че са безсмислени, в случай че няма проявени признаци.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР