Достойнството на Дейвид Бекъм било ни повече, ни по-малко, дебело,

...
Достойнството на Дейвид Бекъм било ни повече, ни по-малко, дебело,
Коментари Харесай

Виктория скандализира: На Дейвид му е дебел като ауспуха на трактор

Достойнството на Дейвид Бекъм било ни повече, ни по-малко, дебело, колкото тракторен шумозаглушител. Това брутално самопризнание направи брачната половинка му Виктория, без ни минимум да се смущава. Тя през всичките години, откогато са дружно с Дейвид, постоянно единствено се е хвалила от размера на мъжествеността на брачна половинка си.

През 2008 година Бекс се появява в реклама на долни дрехи на Emporio Armani, носейки нищо друго, с изключение на чифт тесни бели слипове. От тогава Виктория не стопира да се хвали, че постоянно се радва, когато види пениса му на билбордове и упорства, че той не си е „ помагал с ръка “, с цел да направи издутината му да наподобява по-голяма.

" Огромен е. Огромен е. Масивен. Ако изглеждах по този начин, и аз щях да вървя по улиците по гащи ", сподели тогава тя.

Victoria Beckham's x-rated revelation about true size of David's manhood
— GWP DIGITAL (@DigitalGwp)
„ Гордея се, че към момента имам в действителност добър полов живот с Дейвид. Той е доста добре развъртян, симетричен е. И е огромен. Има го. Можете да го видите в рекламата. Всичко е негово. Това е като шумозаглушител на трактор! "

Всички тези любопитни пикантности изплуваха от предишното, откакто излезе документалния филм на Netflix  -  Beckham. Няма спор, че химията все още е налице и прехвърчат електрически искри сред тях. А двойката суперзвезди се ожениха през далечната 1999 година Те са в светлината на прожекторите повече от 30 години, а блясъкът им и в никакъв случай не е изчезнала, а както наподобява - половият им живот също.

Даже все по-пикантни детайлности споделят – като тази да вземем за пример, че Бекъмови имали специфична „ извратена “ стая единствено за секс, която била до снежнобялата им спалня. Тази стая била цялостна с всевъзможни „ играчки “, а таванът бил огледален. При такова „ съоръжение “ по никакъв начин не е чудно споделеното от Виктория, че когато е с Дейвид, в никакъв случай не спи и че избира секса пред съня.

this photo of david beckham for emporio armani in 2008
— crazy broke asian (@tribranchvo)
По-паметливи помнят и разказите на двойката, че в действителност любовният им живот почнал скрито, а първата им целувка била на паркинг в BMW-то на Дейвид. След толкоз плевел полов живот да известната двойка, по никакъв начин не е чудно,че по техните стъпки вървят и наследниците им.

 

Както се споделя – крушата не пада по-далече от дървото.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР