Достойнството на било ни повече, ни по-малко от размера на

...
Достойнството на било ни повече, ни по-малко от размера на
Коментари Харесай

Малоумие: Виктория Бекъм сравни достойнството на мъжа си с тракторен ауспух!

Достойнството на било ни повече, ни по-малко от размера на тракторен шумозаглушител. Такова съпоставяне може да хрумне единствено на „ куха лейка “ като Виктория Бекъм, която по долнопробност наподобява на най-долна простакеса от взето случайно гето по света. Естествено, тя прави „ жестокото “ съпоставяне без ни минимум да се смущава. Или пък да намерения за възпитателните си функционалности на родител. Но от кое място толкоз мозък у една второразрядна певачка от известна преди 30-ина години малоумна момичешка групировка!

Покрай възродената история за аферата на Дейвид Бекъм с любовницата му Ребека Лус, в този момент на Виктория очевидно й е хрумнало да отбрани брачна половинка си, като възхвалява неговата неустрашимост. Но, Господи, какво съпоставяне единствено. Да беше споделила, че му е голям като на магаре... А не да употребява този агро-урбанистки жанр на сходство.

Преди 15 години Дейвид Бекъм се появява в реклама на долни дрехи на „ Армани “ по тесни бели слипове. Оттогава Виктория не стопира да се хвали с достолепието на своя мъж. Нейни са сакралните думи: „ Всичко е негово! Органът му е като шумозаглушител на трактор “ – изръси дебелашки спайската.

Доколко изказванията й са истина, можем единствено да гадаем. Друго нещо обаче е реалност – фотосът на Дейвид Бекъм по слипове е любимец на милиони хомосексуалисти по света, които си разменят истински копия на хартия за стотици долари.

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР