Достигането на оргазъм невинаги е лесна задача. Така желаното усещане

...
Достигането на оргазъм невинаги е лесна задача. Така желаното усещане
Коментари Харесай

Нормално ли е да фантазираме за друг, докато правим секс с партньора си

Достигането на оргазъм не всеки път е лесна задача. Така мечтаното чувство от време на време може да е мъчно постижимо и по тази причина човек постоянно прибягва до някои персонални тактики.
 Автосексуалността, привличането към самия себе си и какво би трябвало да знаем за него
Когато желаеме да вършим секс единствено със себе си

Възходът на автосексуалността

За някои това е основаването на красива фикция в мислите и визиите.

Ново на приложение за запознанства за дами с хомосексуална устременост, открива, че неговите консуматори не постоянно мислят за своите партньорки до момента в който се самозадоволяват - без значение дали уединено, или в компанията на половинката си.

Повечето от запитаните (56 %) са декларирали, че " мислят за някой прочут ", до момента в който по-малко от една трета (30 %) са си представяли партньорката си.
 Снимка 620277

И това не е особено единствено за хората, които доставят полово наслаждение сами на себе си. Многобройни демонстрират, че и мъжете, и дамите от време на време фантазират за други хора по време на сексуален акт .

Но редно ли е да вършим това, до момента в който сме интимни с колегата си ? Истината е, че е това е нещо напълно обикновено и даже постоянно срещано.

" Когато визиите за някой различен съществуват в съзнанието ни, това е в реда на нещата ", споделя Риан Кивитс, терапевт по въпросите на секса и взаимоотношенията. " Това не е невярност и не значи, че не харесвате и не обичате колегата си ".
 Снимка 620276

" Ако обаче осъзнаваме, че избираме действително да сме с индивида, за който фантазираме, е към този момент нещо, което излиза от границите на естественото . То значи, че използваме фантазията, с цел да поддържаме връзка, която в действителност не желаеме. Също по този начин, в случай че разчитаме единствено на фантазиите си, с цел да се възбудим, може да се окаже, че ги използваме напълно като сурогат ", споделя още психотерапевтът.

В сходни случаи тя поучава да помислим какво би могло да усъвършенства и ускори удоволствието ни с действителния сътрудник и да поработим върху решаването на половите проблеми във връзката.
 Снимка 620278

Ако обаче сме сигурни, че обичаме колегата си и желаеме да бъдем с него, евентуално по-добре е въобще да не проучваме половите си мечти. Вероятно ние самите бихме се учудили, в случай че открием, че сме инцидентно привлечени от сътрудника или съседката.

И в множеството случаи това евентуално ще ни помогне единствено още повече са се възбудим. Фантазиите, като се изключи че са естествени, не са и показателни за това, което желаеме в действителния живот. Сферата на визиите постоянно може да бъде доста по-разнообразна, жива и рискова от нормалния полов репертоар на индивида, написа.
 Защо да вършим секс три пъти в седмицата
Защо да вършим секс три пъти в седмицата

Освен за наслаждение

Колкото до това дали е нужно да описваме на колегата си за половите си мечти - единствено ние може да преценим. Зависи до каква степен познаваме индивида до себе си и дали сходно нещо би помогнало или навредило на връзката.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР