Доставянето на Киев на настъпателни оръжия, застрашаващи територията на Русия,

...
Доставянето на Киев на настъпателни оръжия, застрашаващи територията на Русия,
Коментари Харесай

Съюзник на Путин: Доставките на оръжия за Украйна ще доведат до глобална катастрофа

Доставянето на Киев на настъпателни оръжия, застрашаващи територията на Русия, ще докара до световна злополука, съобщи ръководителят на съветската Държавна дума (долната камара на парламент) Вячеслав Володин , представен от Ройтерс.

  " Ако Вашингтон и страните от НАТО доставят въоръжение, което бъде употребявано за нанасяне на удари по мирни градове и опити за завладяване на наши територии, както те заплашват, това ще докара до ответни ограничения с потребление на по-мощно оръжие " , написа в канала си в " Телеграм " Володин, непосредствен съдружник на президента Владимир Путин.

Според Володин причините на други страни, че " нуклеарните страни не са употребявали преди оръжия за всеобщо поразяване в местни спорове , са несъстоятелни, тъй като тези страни не са се сблъсквали със обстановка, при която е имало опасност за сигурността на техните жители и за териториалната целокупност на страната ".

Председателят на Думата акцентира, че членовете на американския Конгрес, на Бундестага, Националното заседание на Франция и други европейски парламенти би трябвало да осъзнаят своята отговорност пред човечеството.

" С решенията си Вашингтон и Брюксел водят света към ужасна война: към изцяло друг тип война от днешната, когато ударите се нанасят извънредно по военната и сериозната инфраструктура, употребена от киевския режим. Като се има поради софтуерното предимство на съветските оръжия, задграничните политици, които вземат такива решения, би трябвало да схванат, че това може да приключи с световна покруса, която ще унищожи страните им ", заключи Володин, представен от ТАСС.

Западните съдружници дадоха обещание милиарди долари за оръжия за Украйна м иналата седмица, макар че не съумяха да убедят Германия да вдигне ветото си върху даването на немски бойни танкове " Леопард ", които са владеене на редица страни от НАТО, само че чието предаване на Украйна може да стане единствено с утвърждението на Берлин, напомня Ройтерс.

Агенцията показва, че 58-годишният Володин е ръководител на Държавната дума от 2016 година, а преди този момент е заемал върховен пост в президентската администрация. Понастоящем той е член на Съвета за сигурност на Руската федерация.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР