Доставките на iPhone XR по принцип са ограничени, а Apple

...
Доставките на iPhone XR по принцип са ограничени, а Apple
Коментари Харесай

Apple за пръв път ще продава отключен iPhone XR в САЩ

Доставките на iPhone XR по принцип са лимитирани, а Apple в допълнение проблематизира нещата като дава преимущество на избрани оператори. Сега обаче за пръв път колосът реши да направи модела свободно наличен, тъй че всеки да може да се възползва от него, без значение в мрежата на кой оператор ще го употребява.
За разлика от нашумялата оттатък Океана оферта за „безплатен iPhone XR“, която T-Mobile пусна неотдавна, iPhone XR без контракт ще ви коства цялостната цена, и то платима едновременно.

С други думи, това са 750 $ за модела с 64GB, 800 $ за този със 128GB и 900 $ за разновидността с 256GB. Доставките се извършват за един ден, тъй че онлайн поръчката ще бъде обработена бързо. Алтернативно, телефонът може да се получи и в магазин на Apple.

Засега офертата е единствено за iPhone XR без обособени аксесоари като публични кейсове. Такъв на уеб страницата на Apple е разполагаем единствено от версията OtterBox.

Но пък в случай че имате предпочитание да се сдобиете с новия модел неограничавани от условия и контракти на оператор, това може да бъде забавно предложение.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР