Доставките на газ от Катар за Европа могат да бъдат

...
Доставките на газ от Катар за Европа могат да бъдат
Коментари Харесай

Катар предупреди ЕС заради ценовия таван

Доставките на газ от Катар за Европа могат да бъдат спрени, в случай че Европейски Съюз наложи ценови таван върху горивото от Русия, съобщи енергийният министър Саад Ал-Кааби, представен от медиите. Той изясни, че намесата на пазарите би нарушила разпоредбите на конкуренцията и това ще се отрази отрицателно на вложенията в производството на газ. " Свободният пазар постоянно е най-хубавото решение ", акцентира министърът.
Танкерите, натоварени с съветски нефт преди 5 декември, няма да подлежат на ценови таван, в случай че бъдат разтоварени преди 19 януари, гласи обяснение на администрацията на Съединени американски щати, представено от " Уол стрийт джърнъл ". 
Владимир Путин съобщи, че Русия ще продължи присъединяване си в зърнената договорка, в случай че Украйна подсигурява, че няма да заплашва гражданските плавателни съдове и съветските бойни кораби. Той удостовери, че частичната готовност е завършила, без да издава декрет. Министърът на защитата Сергей Шойгу разгласи, че 87 000 от 300 хилядите мобилизирани са изпратени на бойната линия в Донбас. Той увери, че това няма да се случи нито със 120 хилядите новобранци от новия апел, нито с подлежащите на уволняване бойци.
Пентагонът ревизира на място дали украинските сили се грижат както би трябвало за оръжията от Съединени американски щати, предадоха организациите. Според неизвестен чиновник инспекциите не са покрай фронтова линия, а тук-там, където изискванията със сигурността разрешават.>  >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР