Доставката е планирана за месец юли, посочва Politico. Информацията, получена

...
Доставката е планирана за месец юли, посочва Politico. Информацията, получена
Коментари Харесай

Иран планира да доставя на Русия дронове

Доставката е планувана за месец юли, показва Politico. Информацията, получена от Съединени американски щати, допуска също, че Иран се готви и да образова съветски военни да употребяват машините.

Дроновете станаха неразделна част от продължаващата война както за Украйна, по този начин и за Русия. Миналата седмица Украйна прикани за дарения на хиляди дронове, с цел да подкрепи своите военни старания.

Новината удостоверява догатките, че Русия изчерпва потенциала си от лични оръжия и разследващи дронове. Производството на съветски безпилотни машини към момента е в зародиш, до момента в който Иран е доста по-напред в тази технология, като през май даже откри първата си фабрика за дронове в чужбина, в прилежащ Таджикистан.

Иранските дронове към този момент са употребявани във военни дейности при офанзивите на йеменските бунтовници хуси против Саудитска Арабия. „ Това е единствено един образец че Русия се обръща към страни като Иран, които към този момент са предоставяли оръжие за военна експанзия. Ние ще продължим да изпълняваме нашата роля, с цел да помогнем за поддържането...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР