Доставчиците на здравни услуги в цялата страна са разтревожени от

...
Доставчиците на здравни услуги в цялата страна са разтревожени от
Коментари Харесай

Голяма здравна технологична компания в САЩ беше хакната. Това води до забавяне на фактурирането и опасения за сигурността

Доставчиците на здравни услуги в цялата страна са разтревожени от хакерска атака против солидна софтуерна компания за опазване на здравето в Съединени американски щати, която заплаши сигурността на информацията на пациентите и забавя някои предписания и заплати за медицински служащи.

Хакът може също по този начин да попречи на изписването на хора от болничното заведение, сподели огромна болнична асоциация.

Change Healthcare разгласи в четвъртък, че група за рансъмуер, която е поела отговорност за офанзивата, е отговорна. Change Healthcare също сподели, че прави оценка въздействието на офанзивата, която призна за първи път на 21 февруари и е засегнала порталите за фактуриране и оторизация на грижи в цялата страна.

„ Грижата за пациентите е наш главен приоритет и имаме голям брой решения, с цел да подсигуряваме, че хората имат достъп до медикаментите и грижите, от които се нуждаят “, се споделя в изказване на Change Healthcare.

Притежаван от UnitedHealth Group, Change Healthcare ръководи тръбопроводи за технологии за опазване на здравето, като обр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР