Доставчикът работи и с магазини за дребна техника, козметични стоки,

...
Доставчикът работи и с магазини за дребна техника, козметични стоки,
Коментари Харесай

Foodpanda вече доставя продукти от супермаркети и зоо магазини

Доставчикът работи и с магазини за дребна техника, козметични артикули, цветя, бебешки храни, зоо храни и аксесоари, магазини за дарове, дрогерии и други

Компанията за доставка на храна Foodpanda към този момент доставя и артикули от комерсиалната верига „ Фантастико ", излиза наяве от уеб страницата на веригата.

Покритието на новата услуга е в съвсем цяла София, а срокът за доставка е 1 час. От веригата могат да се доставят млечни и месни артикули, консерви, питиета, кафе, захарни произведения и други, като кръгът от предлаганите артикули ще се усилва съгласно потребителското търсене.

Платформата, която познаваме главно за доставка на храни от заведения за хранене, към този момент е разграничена и има категория и „ магазини ". Тя включва освен хранителни артикули и артикули за дома, а и дребна техника, козметични артикули, цветя, бебешки храни, зоо храни и аксесоари, магазини за дарове, дрогерии и други

С това уголемение компанията желае да усили броя на опциите, от които клиентът може да избира и поръчва и чака с това да способства доста към растежа в електронната търговия като цяло.

В момента дейни са 150 магазина, измежду които хранителни магазини, аптеки, книжарници, цветарски магазини, детски магазини, магазини за алкохол, зоомагазини и други. Целта за 2020 година е портфолиото от магазини да доближи броя от над 500 обекта.

Разширяването на гамата от артикули, предлагани посредством платформата на foodpanda, идва след сполучливата 2019 година, която беляза над 100% растеж за компанията. Това постанова развиването на този нов стадий, целящ задоволяването на спомагателните потребности на потребителите на платформата и на пазара като цяло, както и повече поръчки и доставки от предходните години, пишат от сдружението.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР