Доставчик на храна от индийски ресторант умишлено блъсна с колата

...
Доставчик на храна от индийски ресторант умишлено блъсна с колата
Коментари Харесай

Българин може да е прегазил нарочно млада британка

Доставчик на храна от индийски ресторант съзнателно блъсна с колата си млада жена, написа Cornwalllive, представен от Блиц.

Хана Харис свидетелства, че водачът минал преднамерено с колата си през нея в Торкуей, Девън, откакто имали спор по отношение на поръчката.

"Чувствам се ужасена, не мога да дремя, не мога да вървя и доста ме боли, " споделя 21-годишната англичанка. Тя е със строшен гален на няколко места, който занапред ще бъде опериран над три часа, счупена китка, следи от автомобилни гуми на корема и рани по главата.

Инцидентът станал към 20 часа вечерта в сряда, когато Хана поръчала храната по телефона. "За злощастие, до момента в който той дойде, съм заспала ", споделя тя.

"Така че когато моят избраник Сам е отворил вратата, той споделил на доставчика, че не желае поръчката, защото не е знаел, че аз съм я поръчала. " Сам Уидър, годеникът на Хана, споделя: "Шофьорът беше гневен, настояваше, че сме поръчали и би трябвало да платим храната. Той след това ме сграбчи и стартира да ме бие. Удряше ме в лицето пред дома ни. "

Хана се събудила от шума и излязла на открито. Когато схванала какво става, тя се пробвала да спре багра и направила фотоси за доказателство. Тя споделя: "Когато достъвчикът видя, че върша фотоси, се качи в колата си и потегли напряко към мен, бързо. Бях хвърлена върху капака му и висях по този начин, до момента в който той караше с мръсна газ към 50 метра. После аз паднах, той спря колата, по-късно потегли и преднамерено мина през мен. Със сигурност считам, че искаше да ме убие. "

Сам прибавя: "Шофьорът беше към 30-годишен и приличаше за източноевропеец, може би българин или албанец. След като прегази Хана, той просто форсира и изчезна и моят приоритет, несъмнено, бе да я откарам в болница. Всичко стана толкоз бързо, че не можах да видя регистрационния му номер, мисля, че колата беше ауди. "

Самоличността на нападателя, както и дали е българин, или какъв различен източноевропеец, се открива.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР