Достатъчно е само да си спомена името и веднага чувам

...
Достатъчно е само да си спомена името и веднага чувам
Коментари Харесай

Секс гуруто Митрадеваванда с култово изказване в съда! Всички руски пари ще изтекат от България, ако...

Достатъчно е единствено да си загатна името и незабавно слушам шегички и издевателства, в това число и от ръководителя на правосъдния състав. Чувам насмешки от хората, които са в пандиза. Те ми се подиграват на метода на живот с високо вдигнати крайници. За тях това е диво и недопустимо, те употребяват живота за чувствени наслаждения. Името ми е дълго и те употребяват название, което значи вманиачен. Така се оплака през днешния ден в Бургаския областен съд съветския жител, апетитен за лидер на секс фракция Митрадеваванда Свами, по време на делото за екстрадицията му в Русия, оповестява " Бургасинфо ".

Според него групата Каула Дхарма, на която той е водач, значи сдружение на истината. Ако бъде четена Война и мир, това не значи, че вие сте от сектата Война и мир. Руската федерация отказала да записва сдружение Каула Дхарма, от съветското Министерство на правораздаването им обяснили, че са нежелани и им предложили име, което било обидно за тях.

„ Имам жена с дейна гражданска позиция, както и другари, и не толкоз близки почитатели. Това е ново религиозно придвижване, което няма регистрация, само че хората в него са обединени от полезности. Приятелите и околните на моето семейство знаят, че информацията, която получават от мен и моята жена, идва непосредствено от Бог Шива – най-древният йога на Вселената, Властелина на всички светове, тъй като аз му послужвам с всяко мое поемане и издишване “, сподели Митрадеваванда. Той заключи, че единственото, което управлява е своето семейство.

„ Уважаеми господине, не съм желал да ви се майтапя. Аз съм бил в най-големия храм, това желаех да кажа “, съобщи арбитър Захариев.

Той попита съветския жител какво желае от съда. „ Няма съображение за екстрадиция. Ако България ме екстрадира, всички пари на руснаци отсам ще изтекат, тъй като съветската прокуратура непрестанно е уличавана в корупция и никой й няма доверие. Офицерите от следствения комитет се държаха с нас като с нарушители “, влезе в дълбоки пояснения Митрадеваванда. Питали го като еретик дали ядял месо.

Според прокуратурата категорично е декларирано от съветска страна, че при екстрадиция обвиненият няма да бъде изтезаван и подложен на унизително отношение. Адвокатът му обаче съобщи, че не може да бъде екстрадиран, който и да е в Руската федерация, тъй като там смъртното наказване не е отстранено. Според него органите в Русия са показали немарливост, като не са открили, че детето, за което се твърди, че е убито, в действителност е живо. Според юриста обвиняванията против съветския жител са неоснователни. Той сподели, че индивидът, който е дал гаранции, че против Митрадеваванда няма да има унизително отношение, върви с униформа и носи пагони и не е правосъден орган. Вторият юрист съобщи, че обезпокоен от формализма, който лъхал от прокуратурата. Той напомни, че Германия е отказала да върне трима наши арестувани там, защото изискванията в пандизите у нас били безчовечен.

„ Аз персонално се колебая едно лице, което стои на главата си и е упрекнат за гнусни закононарушения, да се подложи на психиатрична експертиза “, сподели той. Според него в този момент бил момента да се предотврати едно бъдещо укоримо отношение към България. Адвокатът счита, че огласянето в медиите на името на Митрадеваванда – Сергей, било нарушило правото му на отбрана. Всеки имал право да реши по какъв начин да се споделя.

„ Не искам да се предам на съветските управляващи. Искам политическо леговище в България “, сподели още Митрадеваванда.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР