Достатъчно е да сте виждали поне един път Гери Малкоданска,

...
Достатъчно е да сте виждали поне един път Гери Малкоданска,
Коментари Харесай

Гери Малкоданска в откровен разговор с 20-годишното си Аз

Достатъчно е да сте виждали най-малко веднъж Гери Малкоданска, с цел да не може да я забравите – тя е пример за изящна хубост, страхотна кожа и несравним сексапил. Много дами несъмнено са мечтали да наподобяват като нея и надали подозират, че е имало време, в което тя самата не се е възприемала като дамата, която всички през днешния ден познаваме.

В прям диалог с 20-годишното си Аз моделът и тв водеща дава някои препоръки към по-младата си версия, приказва за фантазиите и би трябвало ли те да имат ограничавания. Зададохме ѝ откровени въпроси и получихме откровени отговори, които може да оказват помощ на някоя млада жена да бъде по-смела, решителна и осъзната към себе си.

Какво би споделила Гери на 20-годишното си Аз

Основно - да се обича и да се приема. Да осъзнава, че е друга и това е полезност. Да спре да желае да има права коса и друга форма на носа, да си признае, че в никакъв случай няма да има тена на мулатка... и да е окей с това.

Въобще – да знае, че да си на 20 е нищо друго с изключение на абсюлотно супер!

Нещо за фантазиите

Гери споделя, че младото ѝ Аз е трябвало да мечтае без граници, да не се лимитира в фантазиите, да не разрешава на различен да ги лимитира. А това, което би желала да е знаела на 20 – че фантазиите постоянно стават действителност.

Грижата за себе си

Да се грижи за страстите и възприятията си – това е съветът, който сегашната Гери дава на 20-годишната си версия, и добавя – за усмивката също и като цяло за външността си. Използвай артикули, които към този момент имат потвърден резултат – това е рекомендацията, която хубавицата дава на младото си Аз, и акцентира, че за нея слънцезащитата е извънредно значима.

Кожата, която е отличителната линия на Гери, е страхотна, само че и изискваща – тя не понася нездравословните слънчеви лъчи и би трябвало да бъде оптимално предпазена от тях. Слънцезащитата е козметичният артикул, на който тя държи най-вече и в никакъв случай не излиза от у дома без него.

Гери споделя, че залага на, новата серия против пигментни петна, която довежда до резултати единствено за 4 седмици. Признава, че серумът ѝ е оказал помощ да се сбогува с тъмните петна, а кожата ѝ е по-сияйна и свежа от всеки път. Гери предлага на всички девойки и дами със светла кожа да се подхващат превантивни ограничения против слънчевите лъчи - по този начин кожата им ще бъде хубава по-дълго време.

 а NetInfo Company

има потвърдена резултатност, тъй като работи непосредствено върху първопричината за трите съществени вида тъмни петна по кожата - излагане на слънце, стареене и хормонални промени, при бременност или менопауза. И трите могат да провокират дисбаланс на производството на меланин в кожата, което пък води до едно и също - тъмни пигментни петна по лицето.

За любовта

Основното обръщение на Гери е Обичай!

Обичай фамилията си, приятелите си, гаджето си и, несъмнено – себе си, тъй като това също е значимо.

Съветът към 20-годишното си Аз е и да се остави да бъде разочарована, да падне от високо и да се изправи, или пък да изчака малко и тогава да се изправи - тъй като всичко ще бъде наред.

За смелостта

Тя е значима, тъй като ти разрешава да постигнеш всичко, за което мечтаеш, споделя Гери, и в умозаключение добавя – имай смелостта да покоряваш нови върхове!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР