Достатъчно е да съберете всички числа, които съставляват апартамента или

...
Достатъчно е да съберете всички числа, които съставляват апартамента или
Коментари Харесай

Съдбата ви зависи от... номера на дома ви!

Достатъчно е да съберете всички цифри, които съставляват жилището или номера на къщата ви, и да ги „ доведете ” до една елементарна цифра

Всяка къща и всеки апартамент имат своя лична сила. Това пък въздейства върху ориста на хората, които живеят там.

Как да се дефинира " ориста " на вашия дом? Достатъчно е да съберете всички цифри, които съставляват жилището или номера на къщата ви, и да ги „ доведете ” до една елементарна цифра, която символизира избрана планета. Съответно, тази планета визира вашия дом.

Например апартамент номер 115 ще бъде сметнат по този начин 1 + 1 + 5 = 7. Именно цифрата „ 7 ” е номерът на жилището ви.

Друг образец: апартамент номер 289 - 2 + 8 + 9 = 1. Тъй като се получи двуцифрено число, то отново би трябвало да го съберете - 1 + 9 = 10, по-нататък 1 + 0 = 1. Така ориста на вашия апартамент се дефинира от цифрата „ 1 ”.

А в този момент изчислете цифрата, което въздейства върху вашия дом. То дефинира и вашата орис. 

Готови ли сте? 

1 - Вашият дом е под въздействието на Слънцето
Такива домове са удобни за хора, които обичат да поемат опасности. Човекът, който живее в такива жилища нормално е доста упорит и самостоятелен, доста сполучлив в кариерата си. Тези хора обичат да реализират всичко сами и рядко прибягват до опита на другите, предпочитайки да „ набиват личните си неравности “. Апартаментът е под въздействието на Слънцето - идеалният избор за тези, които желаят да изградят блестяща кариера.

2 - Вашият дом е повлиян от Луната
Планета Луна е виновна за прочувствения живот и човешките взаимоотношения. В такава къща ще цари обич и схващане. Дори и доста спорни хора в такива жилища стават доста по-спокойни. Луната също покачва интуицията, заради което такива жилища постоянно притеглят хора, които са пристрастени към езотеризма. В жилище с номер 2 не се предлага да живеят хора, които имат нараснала сензитивност и емоционалност. Луната ще направи тези наематели още по-уязвими. Пребиваването на самотни мъже в жилища под въздействието на Луната също не е добре пристигнало - това ще се отрази отрицателно на тяхната неустрашимост и ще ги направи неуверени и плахи.

3 - Вашият дом е повлиян от Юпитер
Вашият апартамент се ръководи от планета с просветеност и учене. Тя също се назовава планета на учителите. В такива жилища човек ще усети успокоение и равновесие, животът му ще стане по-подреден и съразмерен. Много удобно вкъщи под въздействието на Юпитер за тези, които учат или се занимават с преподаване. Доброто енергийно жилище ще понижи тревогата и безпокойството. Въпреки това, тройката не е подобаваща за тези, които са привикнали да водят празен метод на живот и да пилеят пари.

4 - Вашият дом е повлиян от Раху
Раху е митологична планета, в действителност северният възел на лунната орбита се пресича с равнината на забележимия път на Слънцето (в такива точки се случват лунни и слънчеви затъмнения). Раху дава непоклатимост и отбрана на подслона. Неразрешими проблеми в такива жилища са елементарно решени, за всяка обстановка идват на практика решения. Жителите и гостите на жилището с планета номер 4 Раху дава интензивност и усърдие, а също по този начин оказва помощ на тези, които имат безкористни цели. В такива жилища е потребно да се заселят хората несигурни и изгубени в живота. Но работохолиците в подобен апартамент няма да работят - Раху е в положение да докара до " прегаряне " по време на работа.

5 - Вашият дом е повлиян от Меркурий
Такива жилища в действителност притеглят гостите! В жилищата с номер 5 постоянно ще има партии, събирания - с една дума, придвижването на гостите в жилището. За отмора и релакс в тях единствено ще мечтаете. За наемателите на жилища под въздействието на Меркурий триумфът ще пристигна с помощта на общителността, тъй като Меркурий съвършено развива ораторския си подарък. Такива жилища са изцяло подобаващи за публицисти, художници, писатели и други хора, свързани с връзката с огромен брой хора. Но спокойни фамилии с деца, може би, в подобен дом ще бъде мъчно и неспокойно.

6 - Венера въздейства на дома ви
Апартаментът с номер 6 е изпълнен с естетика, обич и равновесие. Често в тези жилища има доста стайни растения. Венера се стреми да даде на жителите възприятие за това, което е добре да се направи, тъй че и другите да са положителни. Апартаментите, подвластни на Венера са идеални за фамилии с деца, както и за хора, които по силата на своята специалност се нуждаят от „ поддръжката ” на своите събеседници - мениджъри, лектори, психолози и други. В такива жилища ще бъде мъчно, може би, единствено за тези, които не страдат от самотност и не търсят обич и връзка.

7 – Домът е зависим на Кету 
Втората митологична планета, южният възел на лунната орбита. Тайнствената планета прави и живота в жилища с номер 7 подобен. Жителите на такива жилища са доста щастливи, проблемите безусловно ги заобикалят. Апартаменти с номер 7 - заслон на философи и езотерици, и просто хора, които са склонни към самотност и съзерцаване. Енергията на тези жилища оказва помощ да намерите пътя си в живота. Материалният триумф ще пристигна единствено до тези наематели, чиито действия са ориентирани към обслужването на другите, само че за останалите не е налице помощ по финансови въпроси.

8 - Сатурн оказва въздействие върху дома ви
Благоприятни жилища, в които доста хора възвръщат добра жизнеспособност. Числото 8 притегля шанс в разнообразни области на живота: в обич, връзка, работа. Сатурн дава усърдие, активност и деловитост на наемателите на такива жилища. Дори и доста неприятното здраве се усъвършенства. Дискомфортът в домовете на Сатурн ще се усети от тези, които са фокусирани върху бързия кариерен напредък, не знаят по какъв начин да ръководят парите или са ревностни.

9 - Вашият дом е повлиян от Марс
Числото 9 символизира края на цикъла, по тази причина жителите на жилищата с този брой ще пожънат плодовете на своите достижения. Те ще станат състрадателни и ще се стремят да покровителстват. Почти всички домове с номер 9 имат домашни любимци. Жителите на жилища под въздействието на Марс постоянно могат да бъдат „ хванати ” в щедрост. Марс развива мъдростта и дълбочината на възприятията. Жилището, което е предпазено от Марс, е уместно за мениджъри, които желаят да бъдат почтени, само че е безусловно противопоказано за хората-алтруисти по природа, защото те могат да банкрутират. / jenata.blitz.bg
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР