Достатъчно дълго вече е факт, за да остане незабелязана тенденцията

...
Достатъчно дълго вече е факт, за да остане незабелязана тенденцията
Коментари Харесай

Новият маникюр

Достатъчно дълго към този момент е реалност, с цел да остане незабелязана наклонността на „ тихия разкош “ – ярките неща изчезват всеобщо от дрешниците, екстравагантните очни линии се заменят с грим „ лате “, а крещящият маникюр – с нокти без лак или така наречен no-nicure. Той е един от знаците на незабележимия разкош.

No-nicure не е обичайният nude лак. Предложението е да се откажете напълно от лака, само че не и от маникюра. Напротив, дори осъществяването му е изведено на друго равнище.За да наподобяват ноктите добре поддържани без лак, е належащо съвършено да се обработи кутикулата и да се придаде естествена и хармонична форма на нокътната плочка. Следващата стъпка е полирането ѝ до идеално отмерено и ослепително положение. Това са акцентите, без които „ невидимият “ маникюр няма да е подобен.

Въпреки това, в случай че не сте подготвени изцяло да се откажете от лака, може да употребявате полупрозрачен. Той не покрива напълно нокътя, само че изравнява цвета му, придава искра и ноктите наподобяват добре поддържани. За да придадете на този маникюр „ статус “, грижата би трябвало да се разпростре и върху кожата на ръцете посредством ексфолиране и навлажняване.Последно: с цел да наподобяват спретнати и естествени, ноктите на „ невидимия “ маникюр би трябвало да са къси.
Източник: eva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР