Достатъчен е само един поглед, за да се разбере, че

...
Достатъчен е само един поглед, за да се разбере, че
Коментари Харесай

Energizer Energy E240S: нов телефон с бутони, по-добър от Nokia 3310

Достатъчен е единствено един взор, с цел да се разбере, че новият телефон Energizer Energy E240S доста наподобява на Nokia 3310, само че наподобява доста по-привлекателно от модела на HMD Global показан през 2017 година. Новото устройство на Energizer поддържа 4G мобилна връзка, както и VoLTE.
Energizer Energy E240S е оборудван с 2,4-инчов екран с резолюция 320х240 пиксела (QVGA) и се базира на 2-ядрен процесор на Spreadtrum с тактова периодичност 1,2 GHz. Налични са 512 MB оперативна памет, 4 GB флаш-диск, два слота за SIM-карти, слот за външни карти памет с оптимален размер до 64 GB, мощно фенерче, съществена камера с резолюция 2 мегапиксела и предна камера с резолюция 0,3 мегапиксела.



От останалите механически характерности можем да изброим поддръжката на Bluetooth 2.1 с опция за потребление на безжични слушалки, FM-радио без потребление на интернет и акумулаторна батерия с потенциал 20000 mAh, осигуряваща цели 15 часа работа в 2G мрежите.



Засега цената на телефона не е оповестена, само че явно ще бъде ниска. Вижда се, че устройството е особено основано с прицел към Nokia 3310 и надали ще коства повече. Основните особености на новия телефон са слота за две SIM-карти и поддръжката на 3G и 4G, което е доста комфортно в някои райони.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР